Blog Online Fitness

Nechce se Vám cvičit? Vzpomeňte si na tohle! 5 tipů trenérky Veroniky Wisiorkové
Fitness

Nechce se Vám cvičit? Vzpomeňte si na tohle! 5 tipů trenérky Veroniky Wisiorkové

10.10.2016
Jsou dny, kdy jsme líní, kdy se nám nic nechce, ani cvičit ne. Cítíte se bez energie, ale víte, že dneska je jeden z mála dnů v týdnu, kdy se Vám trénink hodí. A tak byste raději šli, ale těžko se Vám přemlouvá. Na co je dobrý si vzpomenout, když se Vám nechce cvičit?
 
Na nepřejníky
Každý z nás se setkal s někým, kdo mu vymlouval to co dělá. Kdo ho odrazoval větami typu: to není pro tebe, na to nemáš, nemáš na to kostru, nemáš na to postavu, ty nikdy nemůžeš být hubená, nikdy nebudeš mít štíhlé nohy. Vždyť takhle ti to sluší, to už je moc, neblbni.
Většinou to jsou lidé, kteří by sami chtěli mít Vaši vůli a tak Vás odrazujou, aby jste nebyli lepší než vy #trueStory .. víte jak strašně dobrý pocit budete mít, až mu budete moci říct, hele neměl jsi pravdu.
Všechen pocit světa. Ukažte jim, že na to máte!
 
Na přejníky
Určitě kolem sebe máte i lidi, kteří se ve Vás vidí. Třeba Vám někdo řekl, že Vás obdivuje, že ho motivuje jít ráno běhat, když vidí, že vy to taky zvládáte. Že kvůli Vám šel zkusit novou lekci, že se mu líbí co děláte. Nezklamte je. Až se Vám nebude chtít jít cvičit, vzpomeňte si, že třeba cvičíte i za někoho dalšího. Že zrovna ten trénink na který se Vám nechce může motivovat ostatní, aby na něj taky šli. Dobrá řetězová reakce, že jo :)
 
Na sebe
I když se Vám hrozně nechce, jste strašně unavení, vzpomeňte si, jak skvělý pocit po tom vždycky máte. Jak Vás to zázračně dobije energií. Jak Vám to uvolní všechny stresové přetlaky z hlavy. Jak Vás příjemně bolí celé tělo a vy jste rádi, že jste se překonali. Ty tréninky na které se Vám moc nechce totiž bývají ty nejlepší tréninky vůbec. #ověřeno
 
online fitness
 
Na své cíle
Každý z nás by měl mít nějaký cíl. Nemusí to být nutně závody, ale co já vím, vejít se do starých džínů, mít kulatý zadek, nezadýchávat si při chůzi do schodů, nemít bolavá záda.. to je na Vás. Stanovte si ale cíl, pro který Vám bude stát za to na sobě pracovat. Musí být dostatečně velký, aby Vás motivoval a dostatečně reálný, aby Vás neodradil. A když už nepomůže nic z toho představte si ten kulatý zadeček který chcete.. sám se nevyrobí.
 
Že jste zdraví
Moc lidí na to moc často nemyslí. A to protože zdraví bereme občas jako samozřejmost. Uvědomte si, že máte dvě nohy a dvě ruce (doufám, že máte!), že se můžete hýbat. Že můžete běhat, že vidíte a že můžete své svaly rozpálit tak, aby jste dobře cítili že je máte. Každý nemá to štěstí. Vzpomeňte si že jste vděční za své zdraví... Mě tohle vždycky pomůže jít cvičit asi nejvíce. Jsem ráda, že můžu chodit a běhat a taky budu, dokud mi to tělo dovolí. 
 
Pokud nic z výše uvedeného nezabírá a vy jste unavení tak, že sotva držíte oči, tělo vás hrozně bolí, bude lepší jít si ten den lehnout. Musíte se naučit rozlišit únavu takovou, kdy jste líní a únavu, kdy už tělo fakt dává najevo, že to přeháníte.
 

Veronika Wisiorková
http://www.veronikawisiorkova.cz/

Veronika Wisiorková

 
online fitness
 

 

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru