Blog Online Fitness

Orální sex jako nástroj k hubnutí
Rady, tipy, triky

Orální sex jako nástroj k hubnutí

21.02.2017
Také se vám stává, že používáte jídlo jako prostředek k uklidnění stresu či nálad? Přejídáte se, nebo se často přichytíte, že musíte něco neustále pojídat a potom vás trápí nadbytečná kila? Tohle se dá vyřešit velmi jednoduše, ke spokojenosti vaší i vašeho partnera

Online Fitness

Myslím že mezi námi už snad není mnoho lidí, kteří by tvrdili, že zdravý sexuální život není třeba ke zdraví. Doteky, hlazení, kontakt, blízkost a něžnosti potřebují především ženy, které v tomto nachází uspokojení jak psychické, tak fyzické. Není tedy divu že když ženám chybí kvalitní vztah, ať už s mužem nebo s ženou, dochází k psychické labilitě, podráždněnosti, úzkosti a nervozitě. A tělo, jelikož není hloupé, si samozřejmě začne říkat o pomoc. Co se ale děje když jeho žádost ignorujeme, nebo nepochopíme (či v nejhorším případě – nechceme si připustit)?

 

Stimulace kterou tělo potřebuje k uspokojení může pocházet z různých zdrojů. Nejzdravější a nejpřirozenější je samozřejmě sex. Hlavně ženy tedy potvrdí, že sex jsou všechny ty něžnosti, předehra a dráždění kolem, ne jen samotný styk. A pokud nám tohle chybí, vynahrazujeme si to jinak, ať už vědomě nebo nevědomě. Ideálním řešením nedostatku sexu je masturbace, a pokud i tohle přehlížíme, tělo hledá další cesty, jak si dopřát co mu chybí. A další možností je stimulace orgánů, keré jsou po intimních partiích nejcitlivější. A to jsou ústa. 

 

Rty a ústa celkově jsou velmi důležitou erotogenní zónou, pokud se bavíme především o ženách. Od sexuálních poradců se můžete dozvědět, že erotogenní zónou mohou být na dotek i dásně. Pokud se žena není zvyklá zabývat vlastní sexualitou, nemusí si tahla fakta nutně uvědomovat, což je velká škoda a může z toho také být velký problém. Proč? Jednoduše – nevíme nebo si nechceme přiznat, že nám chybí sex. Nejbližším dobrým řešením by byla masturbace. V případě že toto přehlížíme (z jakýchkoli důvodů), tělo se posouvá na nižší úroveň a my vnímáme podvědomě možnost uspokojení přes ústa. Takže co? Jíme vážení.. Jíme a není to proto, že bychom potřebovali jíst. Potřebujeme sex. A protože stimulace úst je rozhodně důležitá, je ideálním řešením zavést do pravidelného režimu orální sex.

Při orálním sexu dokážeme krásně stimulovat veškeré obličejové svalstvo a s ním také všechny důležité erotogenní zóny – rty, jazyk, dásně, dutinu ústní. Pro ženu je nejlepší stimulant orální sex s mužem, kdy penis slouží jako skvělé lízátko. Pokud preferujeme sex s ženou, můžeme se během orálního sexu zaměřit také na prsty, bradavky a jiné partie, abychom dosáhli toho pocitu „mít něco v ústech.“ Ideální to pak mají muži, kteří své uspokojení najdou o obou pohlaví, nicméně tahle potřeba orálního sexu se týká především žen. My potřebujeme stimulovat na více místech než muži, proto bych především ženám doporučila zavést orální sex do pravidelného režimu. Uvidíte, že pokud si dopřejete dostatek postelových hrátek, vaše potřeba nahrazovat sex jídlem rapidne klesne, a s tím také vaše nadbytečné kalorie a kila :-) A jelikož sex slouží také jako dobré kardio, máte v ruce ideální prostředek na hubnutí a udržení dobré postavy, zdravého životního stylu a v neposlední řadě spokojeného vztahu :-) 

 

Elen Šarmanová

Trenérka a redaktorka OnlineFitness.cz

 

 

Další články

Rady, tipy, triky
Jak mít ráno více energie a správně nastartovat svůj den?
Jak mít ráno více energie a správně nastartovat svůj den?
Ráno se probudit s pocitem svěžesti a energie je toužebným cílem každého z nás, přestože se to může zdát náročné vzhledem k hektickému životnímu stylu, tak existuje několik osvědčených metod, jak tělu dodat více energie a úspěšně nastartovat náš den.
Čtěte více
Rady, tipy, triky
Energie v pohybu: Sedm důvodů, proč ti cvičení dodá více energie
Energie v pohybu: Sedm důvodů, proč ti cvičení dodá více energie
Cvičení není pouze prostředkem k dosažení fyzické kondice, ale také zdrojem energie. V článku se proto zaměříme na sedm důvodů, proč pravidelná fyzická aktivita dodává našemu tělu nejen sílu, ale také energetický impuls.
Čtěte více
Nahoru