Blog Online Fitness

Úžasná snídaně, která Vám pomůže zhubnout
Zdravě v kuchyni

Úžasná snídaně, která Vám pomůže zhubnout

08.02.2017
Ovesné vločky, kokos, křupavé mandle a kvalitní čokoláda, co více si přát? To je úžasná snídaně přímo do postele. Dodá nám dostatek živin a nastartuje nás pro úspěšný den. A samozřejmě bez výčitek!

Online Fitness

Tato snídaně je ideální pro ty, kteří se snaží zhubnout, jelikož po její konzumaci dostaneme do sebe přesný dostatek živin, které bychom měli na snídani přijmout. Kaše má vysoký obsah vlákniny z ovesných vloček a chia semínek, obsahuje 8,1 gramů vlákniny, 13 gramů bílkovin, pouze 12g cukru a to vše pod 350 kalorií.

 

Tento recept je také vhodný pro nás, kteří stále myslíme na něco sladkého, ale kvůli štíhlé linii si nic moc nedáme. Tato kašička uspokojí sebe větší chutě!

 

Kokosovo-čokoládová ovesná kaše

½ hrnku ovesných vloček

1 čajová lžička Chia semínek

2/3 hrnku neslazeného sójového mléka

1 čajová lžička javorového sirupu

1 lžíce kokosu

1 lžíce nastrouhaných mandlí

1 lžíce kousků kvalitní vysokoprocentní čokolády

 

Všechny ingredience dáme do misky a dobře promícháme. Necháme přes noc v lednici. Ráno znovu promícháme a konzumujeme. Pokud máme raději teplou snídani, tak kaši ohřejeme v mikrovlnné troubě nebo klasické troubě.

 

 

Dobrou chuť!

 

 

 

Ing. Kateřina Škrlová

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

 

 

Další články

Zdravě v kuchyni
Cukroví trochu jinak aneb zkus si něco upéct s naši trenérkou Mončou
Cukroví trochu jinak aneb zkus si něco upéct s naši trenérkou Mončou
Období vánočních svátků nejvíce z celého roku svádí k mlsání. Aby taky ne, všude na nás koukají dobroty v podobě voňavých trdelníků, perníčků, nejrůznějšího cukroví… Zkuste cukroví trochu jinak - ve zdravějších variantách, které si pro vás připravila naše trenérka Monča.
Čtěte více
Zdravě v kuchyni
5 zajímavých receptů s ořechovým máslem Trinutka
5 zajímavých receptů s ořechovým máslem Trinutka
Ořechové máslo, dobrota, kterou na lžičce milujeme snad všichni. Ale věděli jste, že ořechové máslo může fungovat taky jako skvělé ochucovadlo? A že se vyrábějí také slaná másla?
Čtěte více
Nahoru