Blog Online Fitness

Zdravý životní styl celebrit – Ellie Goulding
Životní styl

Zdravý životní styl celebrit – Ellie Goulding

15.10.2015
Zdravý životní styl se snažíme snad všichni dodržovat. Někomu to jde lépe, někomu hůře. Kolem každého se točí jiné podmínky, ale častá výmluva našeho nezdaru je na nedostatek času. Avšak když se podíváme mezi světoznámé celebrity, tak zjistíme, že některým se daří dodržovat zásady zdravého životního stylu. Jak to všechno vlastně zvládají?

 

Online Fitness

Kdo to je?

Ellie Goulding se řadí mezi velmi populární zpěvačky současnosti. Jistě jste zaslechli v rádiích její hit I Need your Love, který nazpívala společně s Calvinem Harrisem anebo Love Me Like You Do, úvodní píseň k filmu 50 odstínů šedi. Tato zpěvačka je na roztrhání. Jezdí po turné, nahrává nové hity a občas se postaví i na módní molo. Zkrátka hektický životní styl. Avšak když se podíváte na její postavu, tak si všimnete, že vypadá sakra dobře. Jaké má tajemství?

 

Jak to zvládá? 

Ellie je velkým příznivcem zdravého životního stylu. Přiznala se, že pár let zpátky ji zdraví moc nezajímalo. Při výběru jídla dávala přednost tomu, co potěšilo její chuťové pohárky. Nezdravý životní styl byl na ní vidět, jelikož byla celkem baculatá. S nástupem její pěvecké kariéry, zjistila, že má málo energie. Nezvládala vše potřebné jak fyzicky, tak ani psychicky a musela nastat nějaká změna. Nejdříve se snažila dodržovat diety, které ji ubraly ještě více energie. Sice zhubnula, ale se svou postavou nebyla vůbec spokojená. Jak sama zpěvačka řekla: ,,Nelíbil se mi můj zadek, který neměl žádný tvar, jen tam tak visel. Taky jsem přišla o prsa a mé břicho bylo sice hubené, ale vůbec pevné.“ Nastala tedy ještě razantnější změna v celém životním stylu. A jak to zvládá? 

Vždy se snaží najít ve svém programu určitou pravidelnost a dodržovat zásady, které si sama zvolila. Výsledkem tohoto snažení je krásná postava, pro kterou se dře 4x týdně v posilovně a také dostatek energie, který jí dodává zdravá strava. Zpěvačka doporučuje všem, kteří často cestují, aby si rezervovali hotel, který má posilovnu. Pokud posilovnu hotel nenabízí, tak byste si neměli zapomenout boty na běhání a za mírného poklusu poznávat krásy navštíveného města. Také zpěvačka doporučuje mít sebou mobilní telefon s navigací, jelikož ona sama se často někde ztrácí.

Ellie je velkým fandou posilování ve více lidech, jelikož má ráda motivaci od druhých. Když tedy nesežene parťáka v cizím městě, snaží se sehnat vedené lekce, kde ji trenéři motivují. Zpěvačka na sebe také prozradila, že když se jí zrovna nechce běhat, a nemůže do posilovny, tak si najde vedené lekce na internetu. Nejraději má lekce zaměřené na bříško, jógu anebo pilátes. 

Samozřejmě mezi jedny z nejdůležitějších zásad je zdravá strava. Ellie upřednostňuje veganskou stravu, která jí chutná a dodává dostatek energie. I když se nezařazuje mezi zapřisáhlé vegany, tak veganské jídlo si dopřává minimálně 3x denně. Snaží se vůbec nekonzumovat sladkosti a vyhýbá se tučným jídlům.

Také věří tomu, že tělo si řekne o to, co potřebuje. Občas se tedy stává, že se jí chce jen lenošit. Bez jakýchkoliv výčitek svému tělu dopřeje odpočinek a vynechá trénink. Sama říká, že vše musí být v rovnováze jako yin a yang, tak i pohyb a odpočinek.

 

Její rady

- pravidelná rutina 

- pohyb alespoň 4x týdně

- zdravá strana

- poslouchat své tělo

 

Ing. Kateřina Škrlová
Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

Online Fitness

Další články

Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Nahoru