Blog Online Fitness

ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
Fitness

ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu

18.09.2023
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.

 

Srdcem programu bude Facebooková skupina ONFIT Start & Restart, k té je potřeba se přidat a v ní také najdete všechny informace k průběhu programu, rozvrh lekcí na jednotlivé týdny, fitness výzvy a také podporu a motivaci od nás a ostatních účastnic.

Takže první krok je jasný! Přidej se ke skupině, tím si zajistíš své místo v programu.

V každém z pěti týdnů programu ONFIT Start & Restart na vás čekají 4 lekce o délce 35 minut a jedna fitness výzva, ta obvykle taky zabere maximálně půl hodinku. Začneme trochu volněji a lekce v úvodních 2 týdnech nebudou příliš náročné, od 3.týdne malinko přidáme na intenzitě!

Sestava trenérek, které vás programem provedou bude opět nabitá! Dvakrát týdně si zaposilujete na lekcích Posilovačka a Zpevni & Tvaruj. U dalších 2 lekc: Fit Kardio a Kardio Start, se více zapotíte a zapracujete na své fyzické kondici.

   

K plnohodnotnému absolvování programu je nutné mít aktivní jakékoliv členství na Online Fitness.
Pro ty, kteří s námi začínají a členství zatím aktivní nemají, je připraveno speciální akční Čtvrtletní členství s neomezeným přístupem ke všem lekcím za 389 Kč, členství není v běžném ceníku a odkaz na jeho nákup je pouze pro členy FB skupiny ONFIT START & RESTART, členství koupíš tady: https://www.onlinefitness.cz/start

Pokud již máte aktivní členství na Online Fitness, nic dalšího kromě podložky na cvičení potřebovat nebudete.

Další články

Fitness
Program do plavek ONFIT30 startuje 15. května!
Program do plavek ONFIT30 startuje 15. května!
V půlce května startuje náš nejnáročnější program ONFIT30: Intenzivní měsíční program do plavek. Těšit se můžete na intenzivní 30 minutové lekce s “nevinným” označením + , které v sobě ponese docela slušnou makačku se zaměřením na tvarování postavy.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru