Blog Online Fitness

Fitness

10-týdenní cesta za skvělou postavou

17.06.2018
10-týdenní cesta za skvělou postavou! To si na vlastní kůži vyzkoušelo spousty našich uživatelů, kteří se zapojili do skupiny ONFIT10. A my pro Vás máme výsledky z proměny, a pár rad naších úspěšných bojovnic.

Začátkem března, jsme pro Vás připravili 10-týdenní proměnu, kdy jsme Vás vyzvali, abyste se přidali do soukromé skupiny, ve které jsme Vám radili jak cvičit a jak se stravovat. Nyní Vám přinášíme výsledky z této 10-týdenní proměny, do které se zapojilo přes 800 lidí.

 

Jak to fungovalo?

Po celou dobu proměny jsme pro Vás zpracovávali cvičební plány, ve kterých jsme Vám určili, jaké lekce byste měli cvičit, abyste zhubli nebo nabrali svalovou hmotu. Zároveň jsme pro Vás připravovali na každý týden výzvu, která Vám často dávala dost zabrat, ale dle Vašich ohlasů, tak víme, že jsme se s výzvami poprali opravdu statečně! Dále jsme pro Vás měli připravené menší úkoly, které Vás postupně učily, jak se správně stravovat, jak si počítat kalorie nebo jak se připravit na cvičení. Po celou dobu proměny jsme Vám odpovídali na Vaše dotazy a motivovali jsme Vás informačními a motivačními příspěvky. Snažili jsme se Vás, co nejvíce naučit o zdravém životním stylu a zároveň Vám pomoci v cestě za vysněnou postavou. A jaké jsou výsledky?

 

Paní Kamila T.

Paní Kamila se s námi vrhla do proměny s velkým odhodláním a poctivě dodržovala tréninkové plány po dobu prvních třech týdnu. Cvičila 5x týdně a plnila zadané výzvy. Bohužel ve čtvrtém týdnu nastaly u paní Kamily zdravotní komplikace, které jí neumožnily cvičit častěji, než 2x týdně, po dobu celých dvou týdnů. Po této době naskočila Kamila zase plně do tréninkových plánů a úspěšně s námi výzvu dokončila.

 

O proměně řekla: ,,Doporučila bych ostatním, ať do toho rozhodně jdou. Cvičení Vás duševně nakopne, budete se cítit lépe a vše, co budete chtít, tak zvládneme s pozitivním myšlením. A pokud Vám něco nepůjde, tak si s tím nelamte hlavu, příště to bude jistě lepší. Mám s tím vlastní zkušenosti, jelikož před rokem jsem měla o 10 kg více. Posunula jsem se o obrovský kus dále, a to díky onlinefitness. Moc Vám děkuji a všem ostatním držím palce.“

 

 

Andrejka S.

Paní Andrejka s námi úspěšně dokončila celých 10 týdnů, kdy cvičila 3-5x týdně a o víkendech absolvovala různé výlety na kole, procházky nebo výšlapy. Nejvíce Andrejku bavilo posilování všech problémových partií nebo intervalové cvičení Tabata.

 

 

O proměně řekla: ,,Po celou proměnu jsme měli sestavený cvičební plán a doporučený jídelníček, a mimo to také spousty motivace, která nás hnala kupředu. Doporučila bych také najít si čas i sám na sebe a mít se rád. A hlavně nedat na řeči ostatních a hodně pozitivního myšlení.“

 

 

Barbora Š.

Paní Barbora je další úspěšnou účastnicí proměny ONFIT10. Paní Barbora cvičila 4 týdně a nejvíce si oblíbila lekce Dokonalého zadečku, Břicho Express, Spalovačku a Bikini Body.

 

O proměně řekla: ,,Velmi mě bavily výzvy, které byly občas náročné, ale zvládla jsem to. Díky proměně jsem změnila jídelníček, začala jsem jíst zdravěji a věci, které jsem dříve nejedla. Zjistila jsem, že i některé sladké může být zdravé a začalo mě bavit se zajímat o zdravé stravování. Všem bych doporučila, aby se nebáli, i když to je těžké, a člověk se k tomu musí občas donutit, tak to nakonec jde. Je důležité, abyste byli spokojení sami se sebou a hlavně si nevyčítali, když zhřešíte.“

 

 

Lucia S.

Paní Lucia se zapojila do naší proměny a cvičila 3-4x týdně, pilně plnila výzvy a tréninkový plán doplnila ještě o pravidelné běhání. Nejvíce si pochvalovala lekce naší trenérky Aleks Indrákové a dále lekce Tabata, HIIT a Spalovačka.

 

O proměně řekla: ,,Nejvíce mě baví pořádně si zamakat. Ideální jsou pro mě posilovací lekce, které kombinuji s kardio tréninkem. Je také důležité se správně stravovat, dobrá a vyvážená strava je základ. Dále dostatek energie, spánku a tekutin. Hlavně vydržet ve svém odhodlání, neřešit občasné přešlapy a jít dále a dále. Je důležité dát si reálné a menší cíle a vždy se odměnit, když je zmákneme.

 

 

Naše výzva ONFIT10 dosáhla ke konci května svého finiše. A Vy jste nám zaslali své fotografie před a po, ze kterých jsme vybrali tři výherkyně, které jsme odměnili sportovními cenami. Celý tým onlinefitness je velmi hrdý na všechny naše účastníky, kteří se do proměny zapojili a celou jí zvládli s námi. Jste fakt DOBŘÍ!

 

A vzhledem k tomu, že se Vám proměna tak líbila a hned jste si žádali pokračování, tak jsme pro Vás vymysleli ještě intenzivnější 4-týdenní proměnu, pomocí které ještě zhubneme pár kileček do plaveček.

 

Věříme, že tyto naše dvě proměny nebyly poslední, a že postupně pomůžeme více a více lidem k lepšímu životnímu stylu a krásnější postavě.

 


Ing. 
Kateřina Škrlová 

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

Online Fitness

 

 

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru