Blog Online Fitness

3 snadné cviky, pro pevné paže
Fitness

3 snadné cviky, pro pevné paže

24.09.2017
Žádná z nás nechce mít plandavé paže, které pak nechceme ukazovat v tílku nebo triku s krátkým rukávem. Naše skvělá trenérka Aleks to moc dobře ví, a proto si pro nás připravila tři snadné cviky, pro posílení celých paží, ramen a horních zádových svalů.

Online Fitness

Trénink

Pokud nás trápí právě tato partie, tak bychom se jí měly zhruba 3x týdně. Sérii cviků odmakáme ve třech kolech po 20ti opakování. Celý trénink nám předvádí Aleks na videu níže.

 

 

Překlápění

Postavíme se rovně, chodidla na šířku pánve a mírně pokrčíme kolena. Zvedneme ruce s činkami tak, aby naše paže svíraly pravý úhel s předloktím, stáhneme bříško, zatneme zadek a s výdechem překlopíme paže dolů a s nádechem zase zpět.

 

 

Bicepsové přítahy

Postavíme se rovně, zatneme bříško, zadeček a zpevníme záda. Ruce máme podél těla vnitřní stranou loktů ven. V rukou máme činky a s výdechem je přitáhneme k hrudi. Při pohybu nahoru se nijak nepředkláníme ani nezakláníme. Následně pomalu ruce opět spouštíme dolů.

 

 

Kick back

Postavíme se do mírného předklonění, mírně pokrčíme nohy, stáhneme lopatky a přitáhneme ruce s činkami k hrudníku. S výdechem napneme ruce co nejvíce dozadu a poté opět přitáhneme.

 

 

Ing. Kateřina Škrlová

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

 

 

 

Další články

Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Nahoru