Blog Online Fitness

4 cviky pro sexy břicho
Fitness

4 cviky pro sexy břicho

12.08.2017
Tréninkových sestav na břicho není nikdy dost, a proto Vám přinášíme trénink, u kterého se pořádně zapotíte a zapojíte všechny svalové skupiny břicha. Jdeme na to, ať jsou ty buchty vidět, co nejdříve!

Online Fitness

 

Trénink poctivě odmakáme ve 3 kolech a vždy po 20 opakování. Provedení jednotlivých cviků naleznete níže a samozřejmě také na videu, kde Vám je předvádí naší skvělí trenéři: Silva, Aleks, Michael a Nicky.

 

 

 

Nůžky

Lehneme si na zem, dáme ruce pod zadeček, zvedneme nohy nad zem a kmitáme s nimi, jednu přes druhou. Stále se snažíme zatínat bříško a zadeček. Tento cvik je skvělým na problematickou pneumatiku, kterou má většina z nás pod pupíkem. Je-li tento cvik moc složitý, tak pouze zvedáme na střídačku jednu nohu nahoru a dolů. Pokud je cvik snadný, tak si dáme ruce za hlavu a nadzvedneme hlavu, jako bychom při zkracovačkách.

 

 

Zkracovačky o židli

Lehneme si na zem, nohy položíme na židli tak, aby lýtka svírala pravý úhel se stehny. S výdechem zvedneme lopatky ze země, chvíli vydržíme a s nádechem se vracíme zase zpět. Celou dobu máme ruce podél těla.

 

 

Přítah kolene ve stoje

Postavíme se rovně, ruce spojíme za hlavou a přitáhneme levé koleno k pravému loktu. Snažíme se mít zatnuté bříško a při přitahování kolene vydechujeme. Pokud nám dělá problém plynulé a rychlé přitahování, tak cvik provádíme pomalu.

 

 

Sklapovačky

Posadíme se, opřeme se dlaněmi o zem, pokrčíme nohy a nadzvedneme je. S výdechem nohy natáhneme od těla a s nádechem je přitáhneme zase zpět. Pokud je cvik moc snadný, tak spojíme ruce na hrudi a cvik provádíme bez opěry.

 

 

 

Ing. Kateřina Škrlová

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

 

 

Další články

Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Nahoru