Blog Online Fitness

Bič místo cukru
Životní styl

Bič místo cukru

08.04.2014
Jsem vlastně člověk, který celoživotně hubne. Nevím, možná je to mou postavou, možná tím, že jsem často neměla čas dodržovat správné stravovací návyky. Nebo to byla jen výmluva? Každopádně, vždy potřebuju nad sebou nějaký bič.

Online Fitness 

Třeba na výšce to byla moje spolubydlící Dorotka. Když jsem mířila ke skříni, kde byly uskladněny brambůrky (teď už takové věci vůbec nejím, naštěstí), plácla mě po zadku jako malou holku. Možná mě právě ona odnaučila takovým zbytečným pajídlům.Pohled do zrcadla? Už pro mě není stresující

Když jsem pracovala a neměla čas jíst (doslova, práce reportéra v terénu je často jen o bagetě z benzínky a to v tom lepším případě), tak mě donutila alespoň ke cvičení moje parťačka z práce Monča.

A teď? Teď se přiznám, že je to OnlineFitness.cz. Když mi nabídli spolupráci, byla jsem nadšena. Je to neskutečné, ale už startuju třetí měsíc mé další životní zátěžové zkoušky. Tak trochu mě to nutí k rekapitulaci, protože právě tři měsíce jsme si vyměřili pro naši spolupráci.

Takže, teď bez obalu!

První týdny: Pes, co slintá a vrtí ocasem. To jsem byla já. Cvičila jsem imrvére furt! Kdykoliv dcera spala (a že spala pořád), tak jsem makala.

Druhý měsíc: Občasné výpadky. Dcera začala spát méně a tak to byla volba. Doplnit spánek nebo jít na sobě makat? Snažení tak trochu vykoupeno únavou.Hurá do plavek? Ano, už se toho nebojím!

Třetí měsíc: Dychtím a zapínám OnlineFitness.cz jen ráno. Dcera spí pramálo. Prostě mi moc nedovoluje cvičit jindy a indoor aktivity střídají outdoor činnosti. Své snažení konečně podpořím i očistou těla.

Takže závěr!

Možná už bych to vzdala, nemít Vás. Můj poslední bič, který mě mrská. A jsem zato ráda. Přeci jen se mi blíží ta veselka, že… Můj poporodní šatník se změnil z velikosti L na velikost M a docela často i S. Nebojím se na sebe podívat v zrcadle. Samozřejmě mé problémové partie pořád zůstávají. Takže zatímco díky pekáčům (ne buchet, ale břišním na OnlineFitness.cz) se moje břicho změnilo z Tater na Beskydy (haaah, směju se, jak si věříííím), tak ty nohy, ty by prostě udržely i Mont Blanc!

Tento týden je nabitý a věřím, že nožičky opět dostanou co proto. Díky online cvičení se vydám opět po roce na bazén. Vlezu se totiž konečně do plavek a nebudu se snad ani tak stydět.

Uvidíme…

 

Online Fitness

Další články

Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Nahoru