Blog Online Fitness

České jídlo, světový fotbal – boží kombinace
Životní styl

České jídlo, světový fotbal – boží kombinace

18.06.2014
Tak ruku na srdce, kdo sportuje aktivně u televize a kdo pasivně? Hmmm? Já se přiznám. Fotbal miluju, to je moje slabost a MS ve fotbale a ještě v Brazílii? Uch, moje srdce jásá! Totiž já kdyyysi aktivně kopala. Asi všichni muži teď nad ženským fotbalem ohrnou nos, ale mě to náramně bavilo. Jo, kde ty doby jsou?!

Online Fitness

Teď bych byla ráda, jestli bych ten kulatý zázrak vůbec trefila. Ou, trhy jsou teď plné božsky neodolatených chutí i vůníOdjakživa ale tvrdím, že na svatební cestu určitě pojedu na nějaký božský zápas na božskou Maracanu. A světe div se! Já se vdávám a v Brazílii je největší akce posledních let. Hm, kdyby se mezi milovníky OnlineFitness.cz našel taky nějaký bohatý milovník fotbalu se sklony k dobročinnosti, tak ho ráda poznám a nechám si uhradit svůj životní sen v podobě předsvatební cesty, jo? Líbající Po svatbě už bych v Brazílii asi tzv. „utřela“. No, ale to přiznání tedy zní, že OnlineFitness.cz jsem tak trochu vyměnila za online Brasil S vyplazeným jazykem

  

Caprése - tím nikdy nic nepokazíte

Ale to mi snad všichni odpustí. Abych vás tedy nelakovala, jak makám a cvičím, tak pravda je taková, že se snažím si hlavně hlídat jídelníček a alespoň ráno si vždy protáhnout tělo zaběhnutými cviky.

A moje další vášeň? Aktuální rozmanitost na trzích. Barvami a vůněmi se to tam teď jen hemží. Aaach, to je pro mě další slast. Prostě miluju tu atmosféru, ty prodejce, kteří mají ruce sešlé od věčného podávání ovoce a stánky, které vás prostě nepustí.  Žiju vlastně teď na ovocný pohon s milovaným caprése salátkem a trochou moravského vína. No a řekněte sami, nemají matky božský život? Už zase si říkám, že ano!

Fitnesáci, odpusťte mi tedy absenci pohybové motivace, motivuju vás alespoň k návštěvě trhu a ochutnávce českého ovoce a českého vína aaaa příště! Příště už vám zase ukážu, že i matka si dokáže dát co proto do těla.

P.S. Co ten sponzor Maracany?

 

Online Fitness

Další články

Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Nahoru