Blog Online Fitness

Chlapské lekce ženské v pohodě zvládnou!
Životní styl

Chlapské lekce ženské v pohodě zvládnou!

13.03.2014
Ach jo! Tak jsem si plánovala, co Vám zase po týdnu napíšu a jaké nové zkušenosti a dovednosti jsem za další týden získala, ale to počasí? To je čára přes rozpočet! Už nevím, co jsem a kdy jsem chtěla. Prostě jen cucám energii z každého slunečního paprsku. To je něco na mě.

Online Fitness

Při procházkách po krásné Olomouci si říkám, že to, co jsem nezhubla do teď, tak to už snad nikdy neshodím! Fňuk. Cvičení s Filipem jde samoVšudypřítomné zahrádky a grilovačky, pivko… mno, bude to těžké. Zachránit mě snad může jen brzké avizované ochlazení.

Jak mi řekl můj přítel, když jsem ráno nastínila, že bych si místo objednaného cvičení raději zdřímla s dcerou. „Víš co? Když už na ten web o mně píšeš, tak tam příště napiš tohle: Dala ses na vojnu, tak bojuj, makej!“ A mám to! Ale měl pravdu. Jednou za čas jednoduše potřebuju trochu popostrčit.

A tak jsem si nachystala notebook a mezi pohozenými hračkami mé dcery jsem se dala do práce. Tak trochu se přiznám, že jsem se pořád vyhýbala lekcím, které vedou na OnlineFItness.cz chlapi. Asi strach, že jejich tempo ještě pořád nezvládnu. To jsem se ale mýlila. Naštěstí!

Tabata. Tohle cvičení pro mě bylo zatím velkou neznámou, ale když vojna, tak vojna. Potom, co partner za sebou zabouchl dveře a odešel do práce, jsme si pustila právě tuhle lekci s Filipem Saidlem. A udělala jsem dobře.

Doufám, že mi odpustí, ale to je taaakový roztomilý klouček. Cvičení mi šlo v podstatě samo. A Filip se vyšplhal na mou tabulku favoritů OnlineFitness.cz hooodně vysoko! S vyplazeným jazykem Nasazené tempo cvičení bylo snesitelné a hlavně prokládané hláškami Filipa nebo milými omyly z nervozity a rázem jsme na sobě makala zase s chutí. Prominula jsem mu i to, že jsem měla používat třetí nohu nebo ze zápalu přidával opakovačky. To nic. Náramně jsem si lekci užila!  

Takže, pokud jste stejné strachoprdy jako já a podceňujete se, nebojte! I lekce chlapů jsou pro ženské. A je to moc příjemné zpestření toho trenérského babince Mlčící

Online Fitness

Další články

Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Nahoru