Blog Online Fitness

Cíl expedice splněn
Životní styl

Cíl expedice splněn

15.09.2014
Asi tímhle titulkem bych vystihla mé šestiměsíční snažení a tažení. Občas to bylo teda trápení. Hlavně ze začátku kvůli chybějící kondici a nadbytečným kilům. Funění jsem sdílela se sousedy, ale naštěstí měli pochopení.

Online Fitness

No, myslím si, že jsem byla docela urputná. A hlavně! Díky OnlineFitness.cz jsem našla ve cvičení znovu zálibu! Něco, co vám každý den chybí, něco, co je opět přirozenou součástí mého života.Běhání už pro mě není za trest

U mě je asi hlavní problém v hlavě, ale o tom jsem vám už psala. Sama pro sebe nebudu asi nikdy dost hezká a dost hubená a už vůbec ne dost svalnatá. Přesto jsem se snažila a lekci za lekcí jsem pilovala svou vůli i tělo.

Samozřejmě nebudu lhát. I slabé chvilky přišly! A chvilky zaváhání. Ale hlavně se mé návyky měnily s tím, jak mi rostla dcera. Teď už si přes den notebook skoro nezapínám.  Cvičit online je pořád náročnější. Přesto mé tělo dostává snad dostatečně zabrat. Nejen zvedáním a nošením toho mého skoro už desetikilového zázraku, ale právě taky díky pravidelným porcím sportu.

OnlineFitness.cz mi pomohlo taky v tom, že už se nebojím vyjít cvičit zase mezi lidi. Nebojím si vzít na sebe ani slušivý, místy úplý obleček. A víte co se poslední dobou děje? Místo mého studu mě lidé chválí! Opravdu! A je to neuvěřitelný pocit. Obdiv za to, jak jsem dokázala zhubnout ani ne rok od porodu… to je pro mě to největší zadostiučinění. Mám ráda obdiv, mám ráda pozornost a mám ráda, když mě někdo dokáže ocenit. Prostě taková jsem.Hnout zadkem? Jo! To se vyplatí! :)

Asi největší motivací, krom toho, že jsem se potřebovala líbit zase sama sobě, pro mě byla moje svatba. Jak už jsem psala, nejsem žádná princezna. Odjakživa jsem byla spíše ten kluk, sbírala hokejové kartičky, hrála fotbal a měla vždycky raději kalhoty, ale prostě svatba je jednou za život. Teda snad! S vyplazeným jazykem Obdiv mého muže a úžas v očích mé rodiny a kamarádů, když mě konečně v tom bílém viděli, stál zato.

Takže sdílím a posílám dál to, že zabrat a dřít prostě a jednoduše má smysl. Na nic se nevymlouvat a občas prostě cvičit i proto, že byste měli, je přirozené. Nebojte, tělo si zvykne.

A moje top lekce, které bych vám doporučila? Jednoznačně pro začátek Iva Mojžíšková a když už si budete věřit, tak Body Rock, Tabata nebo Brišní pekáč.

Já si občas nazuji i ty tenisky a jdu se proběhnout. Á propos, pro mě ještě před rokem naprosto nepředstavitelná záležitost. Oblíbila jsem si také kruhové tréninky a cvičení Slim Belly, díky kterému vám na tom běžeckém páse nebo ellipticalu v posilovně trochu k dokonalejším výsledkům také pomůžou.

Teď bych chtěla poděkovat. Flíše a Svati zato, že jsem díky ním zase zabrala a vypadám jako pěkná baba. Líbající A taky vám, že jste mě motivovali. Nejen trenéři svými hláškami, ale i mí věrní čtenáři. Na facebooku, sousedé na chodbě nebo kamarádi na návštěvách. Tím, že jste tento blog sledovali, jsem měla motivaci pokračovat. A makat! A tohle posílám taky dál!

Hýbněte těmi línými prdelemi! Ono se vám to vrátí! S vyplazeným jazykem

Já už se teď moc těším na lekci Dance Workout online a konečně si troufnu také na svoje vysněné Pole dance! A konečně si snad nebudu připadat jako hrouda cukrové vaty na špejli.

A příště už sem vám ohlásím naposledy. Pro šťouravce udělám detailnější rekapitulaci s názornými výsledky. Šla má váha opravdu dolů? A co metr, omotá se kolem mého tělo těsněji? Cha! To se uvidí!

 

Online Fitness

Další články

Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Nahoru