Blog Online Fitness

Cvičit s radostí. To je frajeřina!
Životní styl

Cvičit s radostí. To je frajeřina!

22.04.2014
Tak co, jak Velikonoce? Netrápí vás výčitky? Mě naštěstí ne. Dokázala jsem se mírnit a zároveň přidat i nějaký pohyb pro radost. Jak jsem minule psala, ke cvičení jsem přidala taky očistu těla a snad to zabírá. Okolí mě zase chválí za to, jak vypadám a já už taky pomalu cítím, že se začínám dostávat zpět do svého předtěhotenského těla.

Online Fitness

ALE! Já jsem věčný skeptik (nebo spíš typická ženská dnešní doby, která se svou postavou nebude nikdy spokojená), takže se docela v pochvalách mírním. Mlčící

Taky jsem vám minule říkala o tom, že si díky lekcím online můžu jít zase bez studu zaplavat. No jo, bez studu a hlavně se zase vlezu do svých sportovních plavek. Každopádně, kondiční plavání bylo jednoduše B O Ž Í !!! Prostě mám pocit, že najednou zase začínám žít.Vybrat lekci a makat a hlavně s úsměvem

Je ale pravdou, že se už tak nepřeženu. Nebudu asi tentokrát nijak hýřit vtipem, ale neodpustím si jednu poznámku. Ze sportu se podle mě stává něco jako božstvo současného lidstva. Kdo necvičí, jakoby nebyl. Jenže ne všechny musí sport bavit.

Nejde přeci o to se sedřít v posilovně nebo jiné zadýchané a upocené, smradlavé cvičebně. Nejde o to, že by měl mít každý svaly, že by je Pepek Námořník mohl závidět! A na to podle mě mnozí zapomínají. Ženou se z práce honem do fitka možná často jen proto, aby druhý den v kanclu mohli povídat o tom, jak se chudáci sedřeli, zapotili a jak jsou zničení.

Jde přeci o to, že by sport měl být radostí. Měl by se dělat pro potěšení a možná i relax. A to je teprve frajeřina. Umět si lekci nebo jiný pohyb prostě a jednoduše užít a vychutnat. Umět v něm a z něho načerpat energii a radost těla! To je moje filozofie. Takže právě proto cvičím taky online a doma. Ne, abych předvedla nové tenisky, triko a líčidla, (ok a taky faldíky po porodu,hih), ale abych udělala něco pro sebe, ne okolí.

Takže doufám, že jste si užili pohodové a třeba i odpočinkové Velikonoce a že se těšíte zase na nějaký online i jiný pohyb.

Pro radost a možná i pro relax. Já už si své lekce vybrala a přidám k nim i tento týden plavání a saunu.

Hura!

 

Online Fitness

Další články

Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Nahoru