Blog Online Fitness

Cvičit, sténat, nadávat. Povoleno je vše!
Životní styl

Cvičit, sténat, nadávat. Povoleno je vše!

17.02.2014
Říkám si, co si asi tak musejí o mě myslet naši sousedi. V posledních dnech se z našeho bytu pořád častěji ozývá hopsání, dupání, funění. Ráno, v poledne, večer. Prostě pořád.

Cvičit, sténat, nadávat. Povoleno je vše!

 

 

 

 

       V pondělí ráno jsem to už nevydržela. „Aaaach můůůůj booooožeeee!!!! Aaaaaaaa.“ Sténala jsem a hekala. ,mno… snad se to ani nehodilo. Můj partner by mohl blednout závistí, ale on za tímto stavem blaženosti rozhodně nestál. Vše způsobila Iva Mojžíšková. Ona za to může! Hned v pondělí jsem začala totiž plnit svůj slib a dala si první lekci na OnlineFitness.cz. Pěkně zvolna lekcí strečinku. Jo, pořádné protažení po těhotenství, kdy vaši páteř křiví nejen ten malý zázrak v břiše, ale hlavně nabraná kila, ale také po porodu, kdy zase ten expresně rostoucí zázrak neustále nosíte v náruči, to je menší orgasmus. Křupalo to ve mně a lupalo, že by seschlá a stará babka Tutovka mohla závidět.

Online Fitness

Můj první týden s OnlineFitness.cz odstartoval kouzelně. Na konci hodiny Ivy hrál Lenny Kravitz, hned jsem vyštrachala jeho staré CD a nostalgicky si broukala. Tohle jsem naposledy poslouchala tak v sedmnácti. Mou dobrou náladou jsem hned nakazila i dceru.

Své hubnutí beru vážně. Podle některých statistik totiž až 20% žen po porodu nezhubne na svou původní váhu. Jenže já to, milí, drazí, rozhodně nebudu! Odborníci radí: pokud chcete opravdu zhubnout, oznamte to lidem kolem vás. A já se o to dělím s Vámi. Nechci ale jen zhubnout, chci mít hlavně zase radost ze svého těla.

Cvičit, sténat, nadávat. Povoleno je vše! Myslím, že se mi to poměrně dobře daří. I když… musím se hned přiznat. To, že si jen před televizi připojenou na internet rozložíte karimatku, má své nevýhody. Nikdo na vás nekouká a nikdo tak nevidí, že se uléváte. Jenže! Tohle jsem si ale honem vybila z hlavy. „Pro koho to, krucinál, děláš, holka? Snad pro sebe! Tak makej!“ Prohodila jsem pro sebe nahlas a pokračovala s Gitou Fašinovou v lekci HIITu. Co si ale ve fitku taky nemůžete dovolit? Fakt to chcete vědět? Trenéři z OnlineFitness.cz mi prominou, ale… zkusili jste si zanadávat? Já jo. A je to paráda! Trenéři mi přeci dávají zabrat a já jim to tak vracím. Hihňám se a nadávám, jak mě „ničí“. A stejně, ten parádní pocit po cvičení. Vždy jim zatleskám. Oni mě sice nevidí, ale tleskám jim. A tleskám i sama sobě. Ani jednu lekci jsem nevzdala a ani jednu lekci jsem zatím nevynechala!

Další postřehy si pro Vás nechám zase na příště.

 

Online Fitness

Další články

Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Nahoru