Blog Online Fitness

Guru Bob a Bobek: Vstávat a cvičit!
Životní styl

Guru Bob a Bobek: Vstávat a cvičit!

28.03.2014
Snídaně je základ! A teď, když už od rána pěkně zahřívá sluníčko, si úplně ve startu dne libuju. Co naplat, že musím strkat pomyslné klíčky (rozumějte snídani) do zapalování mého těla pořád časněji.

Online Fitness 

Dítě je malý zázrak a naučí i takového ospalce, jakým jsem byla já, otevírat oči už o půl šesté ráno. Domácí müsli, bílý jogurt, ovoce, voda a káva. Tak vypadá můj každodenní rituál. A teď k tomu patří i cvičení.Není nad kvalitní snídani

Jestli si říkáte, že mé postřehy jsou tak trochu reklamní a snad nemůžou být ani pravdivé, tak vězte, že jsem si OnlineFitness.cz opravdu moc oblíbila. Bohužel s tím, jak dcera roste (a zároveň méně spí), mám pořád méně času na to si v klidu zacvičit. Ale! Pořád to jde. Je to jen o lenosti/vůli a prioritách. A já chci a taky budu vypadat dobře!

Jarní kolekce? Sláva, vlezu se do ní!K pravidelným lekcím na OnlineFitness.cz jsem teď přidala i rychlé a dlouhé procházky a je to znát. Váhu sice pořád pečlivě schovávám ve skříni, úspěchy ale měřím na oblečení. Už jsem si totiž říkala, že všechny jarní/letní šatičky zůstanou letos ve skříni, ale opak je pravdou. Vytahuji jeden model za druhým a jen žasnu. Ono na tom, že vždy nejde jen o kila, ale hlavě o centimetry, něco bude.

Jak řekla známá výživová poradkyně a dámská trenérka Jayne Cox: „Je lehčí vstát brzy a zacvičit si, než aby se vám každý den při pohledu do zrcadla nelíbilo, co vidíte.“. A je to tak!

Takže vás vyzývám. Ať už moc pracujete, nebo kolem vás skáčou neposedné děti nebo jste prostě líní chodit do posilovny - cvičte se mnou! A hlavně s OnlineFitness.cz. Je hodně jednoduché se vymlouvat, že nemáte čas, před sebou se ale neschováte. (Já vypustila ve cvičení něco přes týden a pěkně mě začala bolet záda! Takže to musím hopem napravit.)

 

Online Fitness

Další články

Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Nahoru