Blog Online Fitness

Hard rock? Jo, mé tělo se občas vzpouzí
Životní styl

Hard rock? Jo, mé tělo se občas vzpouzí

05.03.2014
Ty kokos! Mám křeč zadku. Zatuhla sem na čtyřech při cvičení a už chápu, co znamená Body Rock se Zuzkou Hajdukovou. Můj zadek je teď fakt rock – kámen!

Vtom kolem navíc projde přítel a jen suše poznamená: „No makej, makej!“ Jo, kdybych neměla ze zadku šutr, tak se rozběhnu a do toho jeho mu v tu chvíli kopnu. Ale jen procedím mezi zuby – „vždyť jedu“ a svalím se na zem.

Online Fitness

I tohle jsou má rána. Většinou totiž cvičím právě ráno. Rozvrh s pětiměsíčním batoletem netvoříte vy, ale právě to škvrně. Takže vítám nápad OnlineFitness.cz s archívem lekcí. Většinou si vybírám z nabídky cvičení den předem a ráno pak makám. Občas se mi podaří si zacvičit ještě večer. Záleží, jak moc mám po celém dni tahání mé milované sedmikilovky unavené ruce.

Už jsem si vytvořila i hitparádu „oblíbených“ hlášek jednotlivých trenérů.

Třeba, když už melete z posledního a trenérka, která na sobě nemá ani krůpěj potu a vypadá pořád skvěle, vás burcuje – „aaa ještě dalších deseeeet“! Jenže vy jste v tu chvíli už naprosto upachtěná, zpocená, nevypadáte, ani necítíte se jako ta trenérka a těch deset je pro vás jako sto!

„Je to o píli, cílevědomosti, soustředění.“ Hlásá na vás zase ta dokonalá bytost z obrazovky. A vy nedokonalá se přemlouváte, že tu píli máte, ale prostě tělo už neposlouchá.

Nebo při strečinku: „taaak, pořádně se natáhněte, zkontrolujeme svoji pedikúru“. Tyjo, do háje. Prolítne mi hlavou. O ty nohy už se nemám čas vůbec starat. Pedikúra by teda fakt bodla.

Ač se kolikrát fakt morduju a cvičení je pro mě třeba pro neprospané noci fakt hard rock, přesto se potom cítím skvěle. Říkala jsem Vám o mém cíli, že jo? Je to veselka. Jo, moje veselka. A chci vypadat dobře. Takže za ten hard rock to snad stojí a bude stát.

A co mě v poslední době nakoplo? Konečně jsem se cítila na to, abych si vyzkoušela nějaké svatební šaty. Světe div se, ale vlezu se do velikosti 36! Jo!!! 36!!!

Takže dnes si dám něco za odměnu. Pohlazení na duši. Zato děkuji Hance Mihulkové. Její jóga je balzámem pro mou unavenou duši i hard rockové ztuhlé tělo Smějící se

Online Fitness

Další články

Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Nahoru