Blog Online Fitness

Jak jsem zhubla 25 Kg -  Eva G.
Životní styl

Jak jsem zhubla 25 Kg - Eva G.

26.09.2016
Ahoj, tak i já Vám posílám svou proměnu. Původní váha 102kg a nyní 77kg. Byla jsem věčný dietář a vždycky jsem zhubla, ale za posledních sedm let ani diety nepomohly, tělo se asi bránilo:)

 

Zhruba v lednu jsem se rozhodla skoncovat s veškerýma dietama a zkusit jíst zdravě a pravidelně a kila začala jít dolu a k tomu jsem občas cvičila. 

Ovšem od dubna jsem si nastavila trénink a cvičím 5-6x týdně  s www.onlinefitness.cz a k tomu aspoň 3x za týden rychlá chůze (zkouším i běhat, ale moc mi to nejde zatím).
Podle mě největsi podíl na hubnutí má strava, ale když k tomu přidáte pohyb tak výsledky jsou o to lepší, protože se formujete a zpevňujete a to je super. Já jsem ráda když mi váha ukazuje minimálně kilo dolů, ale ještě lepší je když je menší objem.
Člověk si musí srovnat v hlavě čeho chce dosáhnout, ne kvůli někomu jinému, ale kvůli sobě. A pokud si budete říkat, že to nejde tak to nikdy nepůjde a věřte mi já to znam.

Ps: pokud máte před sebou dlouhou cestu jako já tak hubněte např. po 5kg, mě to pomáhalo. Je lepší si říct, musím zhubnout 5kg než 30kg:))
Já taky ještě nemám perfektní postavu, ale chce to čas než se to všechno zpevní, ale i tak jsem na sebe pyšná:)) 

 

Eva G. a tým OnlineFitness.cz

 

Online Fitness

 

 

Další články

Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Nahoru