Blog Online Fitness

Jaké lekce si vybrat a jak to u nás funguje?
Rady, tipy, triky

Jaké lekce si vybrat a jak to u nás funguje?

18.03.2020
Pokud jste se k nám právě přidali a ještě nemáte úplně jasno v tom jak to u nás funguje a jaké lekce si zvolit.

 

Jak to funguje? 

K využívání našich služeb je potřeba mít aktivní členství, s aktivním členstvím se pak můžete začít přihlašovat na živě vysílané lekce v rozvrhu lekcí. Na lekci je potřeba se pouze přihlásit před jejím živým začátkem, přehrát ji pak můžete v době jejího živého vysílání nebo ze záznamu, který je dostupný až do půlnoci následujícího dne.

Navíc máte zcela kdykoliv k dispozici archiv TOP Lekcí, ve kterém je více než 100 lekcí k okamžitému přehrání a který pravidelně obměňujeme.

 

Výběr členství

V našem ceníku najdete 3 možnosti jak získat přístup ke cvičení: Opakované členství, jednorázové členství a kredity.

Opakované členství využívá drtivá většina našich uživatelů, nabízí zcela neomezené přehrávání lekcí a přístup do archivu TOP lekcí. Funguje na principu opakovaných plateb, díky kterým se vám členství automaticky obnovuje. K ničemu se navazujete a můžete ho kdykoliv bezplatně zrušit.

Jednorázové členství umožňuje přihlášení na jednu živou lekci v každém kalendářním dni a přístup do archivu TOP lekcí.

Kredity slouží pro přihlašování na lekci v poměru 1 kredit = 1 lekce, neumožňují přístup do archivu TOP lekcí.

 

Jaké lekce zvolit a jak si sestavit týdenní plán cvičení?

Sestavili jsme vám pár ukázkových týdenních plánů podle aktuální zdatnosti a cílů, neberte je však nijak závazně. Doporučujeme vyzkoušet co nejvíce typů cvičení a trenérek a sami uvidíte, které lekce vám svou intenzitou vyhovují a se kterou trenérkou se vám dobře cvičí. 

 

Jsem tu nová a moc necvičím

Pokud se cvičením úplně začínáte nebo necvičíte příliš pravidelně, volte lekce s nižší nebo střední intenzitou, ta je vždy uvedená v profilu lekce na úvodní stránce webu. Druhou variantou jsou krátké 25-minutové lekce, těch je v naší nabídce hned několik.

 

 

Jsem tu nová a cvičím pravidelně

Pokud na sobě makáte pravidelně a přidali jste se k nám hlavně proto, že vám zavřeli fitko, volte lekce s vyšší intenzitou: HIIT, Tabata, Silové Kardio, Zpevňovačka, Body Rock... Vám asi tak moc radit nemusíme, ale i pro vás jsme ukázkový týden připravili.

 

 

Chci hlavně zpevňovat

Pokud je vašim cílem zpevnění postavy, posílení, udržení nebo nárůst svalové hmoty volte lekce, které mají ve svém profilu zaměření na posilování. I pro vás máme jeden ukázkový rozvrh lekcí.

 

 

Chci spálit maximum kalorií

Také pro vás se v našem rozvrhu najdou vhodné lekce. Hned dvě varianty Spalovačky (25 nebo 40 minut), slušnou porci kalorií spálíte i na lekci Problémové partie nebo Body Rock, a pokud chcete spalování zkombinovat i s posilováním volte HIIT, Tabatu nebo Silové Kardio.

 

 

Tělo a mysl

Také jogíni a vyznavači Pilates si u nás vyberou, v rozvrhu je hned několik typů jógy a těm, kteří ji ještě nevyzkoušeli, to vřele doporučujeme. Hodí vás to do úžasné pohody a dokonale protáhne a procvičí tělo.

 

 

Ing. Kateřina Škrlová 

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

 

Další články

Rady, tipy, triky
Energie v pohybu: Sedm důvodů, proč ti cvičení dodá více energie
Energie v pohybu: Sedm důvodů, proč ti cvičení dodá více energie
Cvičení není pouze prostředkem k dosažení fyzické kondice, ale také zdrojem energie. V článku se proto zaměříme na sedm důvodů, proč pravidelná fyzická aktivita dodává našemu tělu nejen sílu, ale také energetický impuls.
Čtěte více
Rady, tipy, triky
Jak mít ráno více energie a správně nastartovat svůj den?
Jak mít ráno více energie a správně nastartovat svůj den?
Ráno se probudit s pocitem svěžesti a energie je toužebným cílem každého z nás, přestože se to může zdát náročné vzhledem k hektickému životnímu stylu, tak existuje několik osvědčených metod, jak tělu dodat více energie a úspěšně nastartovat náš den.
Čtěte více
Nahoru