Blog Online Fitness

ONFIT 2.0: 8-TÝDENNÍ FITNESS A VÝŽIVOVÝ PROGRAM

ONFIT 2.0: 8-TÝDENNÍ FITNESS A VÝŽIVOVÝ PROGRAM

02.01.2020
Chcete se po Novém roce dostat do životní formy? Nebudete na to sami! Připravili jsme pro vás speciální facebookovou skupinu ONFIT 2.0: 8-TÝDENNÍ FITNESS A VÝŽIVOVÝ PROGRAM, ve které vás budeme 8 týdnů učit jak na zdravý životní styl bez diet, jak se jednou provždy zbavit nadbytečných kilogramů nebo jak zpevnit postavu a získat novou svalovou hmotu.

 

13. ledna startuje druhý ročník naší velké novoroční “Online proměny”, tentokrát pod názvem ONFIT 2.0: 8-TÝDENNÍ FITNESS A VÝŽIVOVÝ PROGRAM. Přidejte se do nové skupiny :-) 

 

Co vás čeká:
- 8 týdnů plných cvičení. Pod vedením trenérek z www.onlinefitness.cz, jsou připraveny speciální lekce FIT KARDIO a ZPEVŇOVAČKA, každý týden se navíc jedna z trenérek zaměří na určitou problémovou partii a v další ze speciálních lekcí předvede jak na ní efektivně pracovat.

 

      

 

- Nutriční koučka Týna Skalická, autorka úspěšného projektu @tojidlo (Instagram: @tojidlo), se s vámi podívá na zoubek výživě a během programu vám předá řadu praktických rad a tipů jak zdravě, s chutí, bez velkých omezení a diet jíst a jak přistupovat k výživě se zdravým rozumem a s nadhledem.


- Každý týden si trochu zasoutěžíme o zajímavé ceny během FITNESS VÝZEV se ZPMV ČR.
 

- Na konci se můžete těšit na pevnější postavu, shozené kilogramy, méně naměřených centimetrů, možná i nějaký ten sval navíc a hlavně řadu vědomostí, které vám pomohou nový stav udržet a ještě jej zlepšovat.


- K plnohodnotnému absolvování celého programu budete potřebovat jen cvičební podložku a aktivní členství na www.onlinefitness.cz. Pro členy skupiny je připraveno akční členství za zvýhodněnou cenu. Jedná se o “Čtvrtletní opakované členství za 389 Kč“. Koupit jej můžete zde: https://www.onlinefitness.cz/onfit20

 


Pokud se rozhodnete ve cvičení s Online Fitness pokračovat i po skončení programu, členství se vám automaticky po 90 dnech za stejnou cenu samo prodlouží, pokud pokračovat nebudete, můžete jej kdykoliv zrušit jedním kliknutím ve svém profilu.

 

 

 

Nahoru