Blog Online Fitness

PROTEINELLA - Neškodná závislost, kterou musíte mít!
Rady, tipy, triky

PROTEINELLA - Neškodná závislost, kterou musíte mít!

24.08.2016
Pokud chce někdo dodržovat zásady zdravého životního stylu, tak se musí rozloučit se sladkostmi, které jsou plné cukrů! Hledáme tedy různé recepty nebo v obchodech produkty, které by nám nějakou tu sladkost nahradily, bohužel takových je opravdu málo a právě Proteinella od Bodylab je jednou z nich.

 Online Fitness

Oč jde?

Znáte Nutellu? Kdo by jí taky neznal, sladká, oříšková, většina z nás ji prostě miluje. Bohužel obsahuje velké množství cukru, a proto většina z nás se jí vyhýbá. Někteří se snaží najít recepty na zdravou verzi této úžasné pomazánky, ale nebudeme si lhát, většinou ta chuť je nic moc, sice je pomazánka zdravá, ale jinak nic moc. A právě ve firmě Bodylab přišli s úžasným objevem a to s opravdu chutnou oříškovou pomazánkou, která není plná cukru. Obsahuje lískové oříšky a navíc arašídy. Na 100g obsahuje pouze 2,1g cukru, takže pokud se Vám podaří sníst celé 250g balení, tak do sebe dostanete 5,3g cukru. Pro srovnání, pokud sníte menší jablko (cca 100g), tak do sebe dostanete cca 11g cukru. Nezní to hezky?

 

Nutriční hodnoty Proteinelly

 

A co chuť?

Mé první setkání s Proteinellou bylo celkem skeptické. Osobně mám spousty zkušeností se zdravými a prý “chutnými“ náhražkami sladkostí, tudíž jsem moc nadějí do toho nevkládala. Ale po první lžičce jsem měla jasno, že dvě balení, která jsem si koupila, jsou málo. Pomazánka chutná téměř jako klasická verze, pouze není tak mastná, ale má skvělou oříškově – sladkou chuť. Takže mi trvalo zhruba 20 minut, než jsem snědla celou skleničku.

Online Fitness 

Celá sklenička a bez výčitek!  

Pokud také máte rádi Nutellu, Nugetu a jiné podobné oříškové pomazánky, ale snažíte se držet si svou linii, tak Proteinella od Bodylab je jasná volba a neměla by chybět v ledničce!

 

Ing. Kateřina Škrlová
Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

Online Fitness

 

Další články

Rady, tipy, triky
Energie v pohybu: Sedm důvodů, proč ti cvičení dodá více energie
Energie v pohybu: Sedm důvodů, proč ti cvičení dodá více energie
Cvičení není pouze prostředkem k dosažení fyzické kondice, ale také zdrojem energie. V článku se proto zaměříme na sedm důvodů, proč pravidelná fyzická aktivita dodává našemu tělu nejen sílu, ale také energetický impuls.
Čtěte více
Rady, tipy, triky
Jak mít ráno více energie a správně nastartovat svůj den?
Jak mít ráno více energie a správně nastartovat svůj den?
Ráno se probudit s pocitem svěžesti a energie je toužebným cílem každého z nás, přestože se to může zdát náročné vzhledem k hektickému životnímu stylu, tak existuje několik osvědčených metod, jak tělu dodat více energie a úspěšně nastartovat náš den.
Čtěte více
Nahoru