Blog Online Fitness

Sex-Gym – aneb Jak efektivně posilovat při sexu
Fitness

Sex-Gym – aneb Jak efektivně posilovat při sexu

07.04.2017
Objevte nové kouzlo ložnice – mileneckou posilovnu! Využijte sexuální dráždění jako stimul, který při klasickém workoutu nemáte. Přeneste tyto cviky z podložky do postele a získáte nejen skvělý sex, ale také skvělé tělo!

Online Fitness

 

Že sex je sám o sobě výborné kardio jsme se dočetli už ve stejnojmenném článku Sex jako kardio. Víte ale, že při sexu můžete i skvěle posilovat? Stačí jen zapojit fantazii a základní znalosti fitness, a přidat do postelových hrátek více aktivity, především té vaší! Každý muž ocení, když žena ví co chce, umí si sex užít a aktivně se zapojuje. V klasických polohách, kdy muž odedře všechnu práci moc svalů nezískáte, ale proč se potit jen na podložce, když to můžete mít i s orgasmem?

 

Chcete lepší zadeček a stehna? 

Pro kvalitní trénink si musíte kvalitně zacvičit, tak proč tomu nedát prostor v posteli? Nechte partnera ať si užívá a převezměte iniciativu. Položte si ho na záda či do polosedu a posaďte se na něj. Teď máte k dispozici dva jednoduché pohyby:

1. V předklonu kdy máte ruce opřené vedle partnera či na jeho hrudi, přičemž pohyb vykonáváte především podsazováním pánve, tudíž zatínáním břišních svalů. Při tomto pohybu můžete opravdu pracovat pouze pánví, a aktivujete tak především spodní břišní svaly. Tato poloha velmi dobře stimuluje také klitoris, což je perfektní pro ženy, které tuhle stimulaci preferují a rády si to takto „zvládnou udělat samy“.  Až to pro vás bude příliš vyčerpávající, můžete zapojit i stehna, která tímto krásně vytvarujete. Taktéž zapojením zadečku a stehen celý pohyb prodloužíte – už to nebude jen kmitání pánví, ale dlouhé pohyby, při kterém se opět můžete zaměřit na dráždění klitorisu a hlavně zpomalení a prodloužení rozkoše vašeho milence.

2. V sedě s rovnými zády, kdy pohyb nahoru a dolů vykonáváme pouze nohama. Tohle cvičení skvěle posiluje stehenní svaly a zadeček, pokud se nakloníme na jednu stranu a druhou nohu budeme držet více ve vzduchu, zaměřujeme se na složitou a problematickou partii vnitřních stehenních svalů. Není tohle lepší než nudné zvedání nohy na podložce? 

 

3. Sex-Gym pro pokročilé - nízké dřepování

Tenhle cvik je už opravdu náročný, doporučuji ho tedy provádět jako HIIT workout pro pokročilejší slečny. Cvik spočívá v tom, že partner se položí na záda, zatímco vy si sednete do klasické polohy "nahoře". Nyní si dřepněte na špičky a nohy dejte pod sebe tak, abyste se na špičkách udržela. Roztáhněte kolena od sebe a zvedejte se nahoru jen na nohou tak, abyste nepřerušila spojení. Kdo si tohle zkusí, musí uznat, že je to opravdu skvělý workout na stehna, lýtka, zadek, bříško i staminu! A neodpustím si dodat, že partner bude velmi nadšený z neobyčejně kvalitního výhledu, zaručeně nebude koukat nikam jinam!

 

Problematická partie každé ženy – spodní břišní svaly 

Vadí vám ta nehezká vypouklá část podbřišku? Máte možnost zpevnit bříško tímto krásným a příjemným cvikem! Když bude váš partner zezadu, zůstaňte na loktech a postavte se na kolena. Při jeho zásunu rytmicky podsazujte pánev, takže děláte krátké rychlé stahy a uvolnění za sebou. Tímhle skvěle aktivujete spodní i vrchní břišní svaly, a partner bude nadšen, že i v pasivní poloze se umíte aktivně zapojit.

 

Posílení celého těla – buďte aktivní i dole!

Krásný cvik, který z našeho online fitness znáte – most. Jeho provedení na podložce je samozřejmě plně funkční, nicméně vy si ho doma můžete upravit tak, aby bylo i příjemné! Když váš partner bude v klasické misionářské poloze, nechte jej ať se narovná a zůstane na kolenou. Vy, abyste udržela splynutí, musíte „vymostovat“ – tj. zvednout se vleže na zádech na nohách a vystrčit pánev nahoru (kdo nezná, logněte se na OnlineFitness.cz, bohužel tam tedy uvidíte pouze cviky ze studia ale k inspiraci to bude stačit). V pozici mostu pak zůstanete prakticky celou dobu, cvik spočívá v tom, že pánev snižujete a zvedáte tak, abyste co nejpříjemněji dráždila sebe i partnera. Pokud si ještě vzpomenete zatáhnout zadeček a břišní svaly, máte ideální a naprosto skvělé kardio a super workout k tomu!

 

Jak vidíte, posilování nemusí být jen pot a dřina v posilovně či na podložce, můžete ho přenést také do ložnice a okořenit tak váš sexuální život! Garantuju vám, že partner bude nadšený jak z vaší aktivity, tak z krásného zpevněného těla, které tohle velmi příjemné cvičení přinese jako bonus :-)

Toť prozatím vše, užívejte sex i cvičení, obojí je zapotřebí k dobrému životu :) 

 

 

Elen Šarmanová

Trenérka a redaktorka OnlineFitness.cz

Další články

Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Nahoru