Blog Online Fitness

Srdce, mozek, svaly
Životní styl

Srdce, mozek, svaly

21.05.2014
Jednou z velmi kladných výhod pravidelného cvičení je to, že se vám rázem zvedne sebevědomí. Alespoň u mě to tak funguje. Občas se přistihnu, že se obdivně pozastavím u zrcadla, což se mi stávalo naposledy v těhotenství. Jenže to jsem žasla, jak rychle jsem se stávala širší, než delší.

Online Fitness Po lekci s Markétou, žeby to šlo už vidět? :)

Ale boooože, ženská! Cvičit s Markétou Stoklasovou? Já se za sebe hanbím i před tou televizí!!! No to je figura! Tak pojďme, pořád je co zlepšovat. Teda… pořád je hodně co zlepšovat!

Markéta hopsá zleva doprava a ani se nezadýchá! „Pokud ti to jde, můžeš zrychlit. Pokud ti to jde, můžeš přidat ruce. Pokud nejste unaveni, přidejte.“ Markéta dává povely, jakoby vedle mě seděla snad na kafi a ze mě začíná lít. Trenérka snad mluví i u toho, když pije! No, unavená teda jsem posledních sedm měsíců snad pořád, ale jooo, to je vončo, jedu! Takže problémové partie s Markétou? Trochu problém udýchat, ale mám dnes splněno. A cítím se skvěle!

Další z kladů cvičení? Lepší prokrvení mozku a zlepšení činnosti srdce. Taky svaly mezi sebou lépe komunikují a koordinuji pohyby. Jo a tohodle jsem si teda fakt všimla. U mě platí všechno! Po cvičení poskakuju u plotny a vařím oběd, u toho píšu svůj příspěvek na blogu OnlineFitness.cz. Už třikrát jsme převlékla dceru, která stále nechápe, že hrníček neslouží ke sprchování, ale pití vody (asi málo cvičí a tak jí to ještě tolik nepálí S vyplazeným jazykem ). Stihla jsem pověsit prádlo, najít krásné motto pro naše svatební oznámení a opečovat mé voňavé bylinky na terase. Mno a ten chlap, který zrovna venčí pejska pod naší terasou? Jo, ten by stál taky za hřích. Jo! Vlastně! Teď jsem si vzpomněla na to motto na oznámení. Mlčící Tak jestli mi to díky tomu cvičení nepálí až moc, co?

Přesto, pro příště si dám asi raději něco klidnějšího a už si rezervuji lekci jógy. Teď už se budu ale loučit, sedět doma u počítače a plotny, když je venku tak krásně, to by byl teprve hřích, takže vyrážím do olomouckých ulic a přírody.

 

Online Fitness

Další články

Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Nahoru