Blog Online Fitness

Stávka těla, stávka mysli
Životní styl

Stávka těla, stávka mysli

21.03.2014
Je to tu, můj první bojkot. Lupnutí v zádech + následná absence internetu a je z toho týdenní přestávka ve cvičení.

Online Fitness 

Hlavou se mi motají výčitky. Jenže já věřím, že právě v té hlavě to je skoro nejvíce. Možná mi budete oponovat, ale psychika je potvora a o čem nepřesvědčím svou hlavu, to se nestane. Takže, když si říkám, že mi to hubnutí nejde, že vypadám hrozně, tak přesně takhle to bude.

Tenhle týden jsem jednoduše zapnout internet nemohla. Pohybu jsem měla přesto habaděj. Uhlídat dvě děti a pomáhat při stěhování mé sestry bylo možná náročnější, než všechny body rocky, tabaty a pekáče dohromady. Stejně mi ale to cvičení chybí! Takže! Je z cvičení zvyk? Je to droga? Asi jo, hurá!

Několikrát denně se přistihnu, jak si rovnám záda, zatahuju břicho. To jsou ty pokyny, které se vám z lekcí OnlineFitness.cz jaksi „vžijou“. Vytahovat tělo, aby bylo co nejdelší, mít daleko ramena od uší nebo břicho pěkně zatažené a hned vypadáte lépe.  Občas mi to nedá a vedle dcery na dece provedu pár zaběhnutých cviků, abych přeci jen úplně nevypadla z tempa a dala bříšku znát, že na něj pořád myslím.

Jak praví jedno motto, které najdete na výborných facebookových stránkách OnlineFitness.cz.

„Místo toho, abych si dávala důvody, proč nemůžu, dávám si důvody, proč můžu.“

Takže, dnes byly mé první kroky – výborná a zdravá snídaně, úsměv a chvilka zábavy s dcerou a proklik na můj oblíbený web. Dnes startuji „znova“. A už se nemůžu dočkat! Příště vám přinesu postřehy z Kruhový trénink s Monikou Gavlovskou. Zkuste to se mnou! Určitě nebudeme litovat!

 

Online Fitness

Další články

Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Nahoru