Blog Online Fitness

Začít? S Online Fitness jednoduchý krok správným směrem
Životní styl

Začít? S Online Fitness jednoduchý krok správným směrem

04.02.2014
Začít! Tohle pro mě bylo vždy nejhorší. Vstát, donutit se obléknout, jet přes půl města a znovu se převlékat a jít cvičit. Jo! Kdyby šlo jen o samotné cvičení, tak bych neváhala. Zbožňuju pohyb. Nejen pocit unaveného těla, ale i to sebevědomí a radost z dobře odvedené „práce“. K mému povolání se navíc tak nějak i hodilo vypadat dobře. Jako reportérka hlavních zpráv Prima FTV jsem tu povinnost prostě měla.

Online Fitness

Jenže teď? Maminky, však to znáte. Přišlo těhotenství. Pro někoho nejkrásnější období v životě. Jenže pro mě, holku, která s kily bojovala celý život, (při výšce 161cm prostě každé kilo jde vidět!), to znamenalo taky strach. Strach z toho, jak to vše zase shodím. Ani ne za 11 měsíců od porodu mě totiž čeká svatba. A i když nejsem typická princezna, prostě chci vypadat dobře.

Mé obavy se naplnily. Během krásných devíti měsíců jsem nabrala ještě krásnějších 16 kilo. A jakoby toho nebylo málo, kila se mě úporně drží i několik měsíců po narození dcery. Všechny maminy kolem si libují, jak jim hubnutí jde samo. Jedí, co chtějí, dokonce si dopřávají sladké i večer a kojením tak nějak hned všechno shazují. Já? Naopak. V porodnici jsem nechala jen něco kolem třech kil a zbytek se mě zuby nehty prostě drží. Navíc mi nemá ani kdo pohlídat maličkou, a tak čas na to zmiňované oblékání a cestování do fitka si prostě a jednoduše nemůžu dovolit. Navíc mi chybí pohyb. Procházky s kočárem po celém městě mě sice baví, ale potřebuju zabrat i trochu jinak.

Začala jsem proto brouzdat po internetu a zjistila, že hodně maminek zajímá, jak by mohly s nedostatkem času cvičit. Jak shazovat a nemuset platit drahé hlídání. A hle! Najednou záblesk naděje. A jaký! Na facebooku jsem objevila nové stránky Online Fitness. A musím říct, že jsem po dlouhé době nadšená! Jdu do toho. Stačí mi internet a kousek místa v bytě. Dcera si může hrát vedle mě a já konečně!!!! můžu začít cvičit. Nemusím cestovat, nemusím ukazovat vypracovaným holkám ve fitku svá těhotenská kila, za která se fakt stydím, můžu se soustředit sama na sebe! A cena? Co si budeme povídat, i ta je nádherná. Takže nic neodkládám a s cvičením začínám hned tenhle týden. Elegantní řešení pro všechny maminy doma je na světě. A já se už nemůžu dočkat. Jen si zvolit lekci a jdu do toho.

Chcete vědět, které hodiny jsem si oblíbila? S čím začít, když už forma není taková, jaká bývala? A jak mi to šlo? Všechno pro Vás budu zaznamenávat a vše odzkouším! Příští týden dám vědět. Už se těšíte? Já moc!

Online Fitness

Fotogalerie

V práci jsem musela být fit. Situace to často vyžadovala.
Těhotenství bylo krásné, na váze ale přibylo 16 kilo.
Start s Online Fitness. Žádné fotoshopy, ani retuše. Jen opravdové výsledky!
6 je moje číslo, ale s tímhle se musí něco udělat.

Další články

Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Nahoru