Blog Online Fitness

ZÁŘIJOVÁ JÓGOVÁ VÝZVA S ONLINEFITNESS - 1. týden
Životní styl

ZÁŘIJOVÁ JÓGOVÁ VÝZVA S ONLINEFITNESS - 1. týden

09.09.2018
Dnes se v zářijové výzvě naučíme pozici vysokého výpadu neboli Utthita sanchalanasana.

Jak se zapojit do výzvy?

Je to snadné! Nafoť se. Fotky vložíš jednotlivě nebo formou koláže na svůj instagramový profil, označíš fotky @onlinefitness a hastag #onlinefitnessjoga . Na konci měsíce vyhlásíme vítěze, který získá členství na onlinefitness.

Utthita sanchalanasana - vysoký výpad (high lunge)

Pozice vysokého výpadu protahuje páteř, otevírá hrudník, protahuje a posiluje nohy. Praktikováním této pozice zlepšujeme stabilitu, koncentraci a zpevňujeme střed těla. Pozice výpadu je součástí pozdravu slunce, tuto pozici v nějaké její formě najdete téměř v každé lekci jógy.

 

Postup

1. Vysoký výpad

2. Úklon do strany

3. Ruce za záda, otevírání hrudníku

4. Rotace do strany s nataženýma rukama

5. Spojené dlaně

6. Ruka na zem

7. Diagonála

 

 

Jak se zapojit do výzvy?

Je to jednoduché. Máš za úkol vyfotit se v dané pozici a jejích variacích. Fotky vložíš jednotlivě nebo formou koláže na svůj instagramový profil, označíš fotky @onlinefitness a hastag #onlinefitnessjoga . Na konci měsíce vyhlásíme vítěze, který získá členství na onlinefitness ZDARMA! 


Monika Šotlíková 

Trenérka OnlineFitness.cz

 

Online Fitness

 

Další články

Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Nahoru