Blog Online Fitness

Ženy, které to dokázaly - Conner Rensch
Životní styl

Ženy, které to dokázaly - Conner Rensch

21.02.2016
Stále přinášíme články, kterými Vám pomáháme hubnout. Dnes se ale podíváme na ženu, která to už dokázala a pokusíme se touto proměnou inspirovat a dodat si odhodlání. Prostě to nevzdat!


online fitness

 

Conner Rensch

Conner je překrásná 26 – letá žena z Nebrasky, která kdysi vážila 123 kilogramů, a podařilo se jí zhubnout na 59 kilogramů. Conner měla se svou váhou problém už od dětství, kdy neustále slýchávala, že je tlustá a ošklivá. V období puberty vystřídala řadu diet, které jí měly “zaručeně“ pomoci zhubnout. Bohužel díky nevyváženým dietám ztloustla ještě více. Na vysoké škole potkala osobního trenéra, se kterým se skamarádila, a který její život obrátil naruby.

 

 

Začala pravidelně cvičit, vyhýbala se již zpracovaným pokrmům a snažila se pravidelně vařit. Mezi své pravidelné sporty zařadila kickbox, kardio a silové cvičení. Nejedla méně, ale zdravěji a hlavně správně a pravidelně. Najednou šla její váha rychle dolů a podařilo se jí shodit necelých 10 kilogramů za jeden měsíc. Samozřejmě, že tohle rychle shazování se časem zpomalilo, ale rychlý začátek jí natolik motivoval, že zhubla na 59 kilogramů.

 

online fitness

 

 

Podle Conner byla její největší změna v myšlení. Když byla tlustá, tak své tělo nenáviděla a to ovlivnilo i její sebevědomí, které neměla téměř žádné. S ubývajícími kilogramy se začínala líbit sama sobě a nyní je ve všem sebevědomější a stojí si pevně za svým.

 

 

Stal se z ní fitness nadšenec a snažila se dostat až na fitness bikiny soutěže. Povedlo se. Bohužel je Conner trochu znevýhodněná vytahanou kůži a striemi, ale to jí prý nevadí. Připomíná jí to tlusté období jejího života, do kterého se už nikdy nechce dostat a je hrdá, že dokázala zhubnout.

 

 

Inspirujme se proměnou této silné ženy. Hubnutí není žádná složitá věda, stačí pouze pravidelně cvičit a stravovat se zdravě. Tým onlinefitness Vám pomůže také k úžasné proměně. DOKAŽTE TO S NÁMI!

 

Povedlo se Vám něco podobného a rádi budete inspirovat ostatní? Zašlete nám svůj příběh.

 

Zdroj fotografií: Daily Mail

 

Ing. Kateřina Škrlová
Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

online fitness

 

 

 

Další články

Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Nahoru