Blog Online Fitness

18-minutový trénink pro kulatější zadek
Fitness

18-minutový trénink pro kulatější zadek

31.01.2019
V dnešní uspěchané době jsou krátké, ale velmi intenzivní tréninky velmi oblíbené. A právě proto si naše trenérka Silva, připravila pouze 18-minutový trénink pro kulatější zadek, který ti dá pořádně zabrat.

 

Trénink

Každý cvik opakujeme pod dobu 3 minut. Vždy se snažíme dbát na správnou techniku provedení cviku. Pokud ke konci už nebudeme zvládat, tak klidně zpomalíme, ale stále dbáme na to, aby cviky byly precizně provedeny. Pokud náhodou nezvládneme celé 3 minuty, tak se vůbec nemusíme bát toho, abychom trénink zkrátili na 2 minuty nebo na 1 minutu a až se budeme zlepšovat, tak minutky přidávat. 

 

Na celý trénink se můžeme podívat ne videu níže.


 

 

Cviky

Výpady vpřed a vzad

Postavíme se rovně, zpevníme střed těla a s výdechem uděláme výpad vpřed, následně se vrátíme zpět do rovného postoje a uděláme výpad vzad. Výpady takto opakujeme pod dobu 3 minut na jednu nohu, a poté opět 3 minuty na druhou nohu.

 

 

Dřep a přítah

Postavíme se na široko, zpevníme střed těla a uděláme široký dřep, následně se zvedneme a přitáhneme levé koleno k pravému loktu, opět uděláme dřep a přitáhneme pravé koleno k levému loktu. Cvik opakujeme po dobu 3 minut.

 

 

Výpad šikmo a do strany

Postavíme se rovně, zpevníme střed těla a s výdechem uděláme šikmý výpad vzad, následně se vrátíme zpět do rovného postoje a stejnou nohou uděláme výpad do strany. Cvik opakujeme po dobu 3 minut vždy na jednu stranu a následně 3 minuty na druhou stranu.

 

Ze dřepu na kolena

Uděláme dřep tak, abychom měli kolena od sebe na šířku pánve, s výdechem dáme levé koleno na podložku, následně dáme i pravé koleno na podložku. Poté zvedneme pravé koleno a následně i levé koleno, abychom se dostali zpátky do nízkého dřepu. Cvik opakujeme pod dobu třech minut, kdy kolena pravidelně střídáme.

 

 

 

Ing. Kateřina Škrlová 

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru