Blog Online Fitness

5 receptů na úžasnou snídani
Zdravě v kuchyni

5 receptů na úžasnou snídani

21.01.2018
Snídaňových variací není nikdy dost, a proto se pojďme podívat na 5 skvělých receptů, které nám zpříjemní ranní vstávání a nakopnou nás do celého dne. A samozřejmě, že to vezmeme ze zdravé stránky.

Online Fitness

 

Avokádová pomazánka

Avokádo očistíme a rozmačkáme na kaši, přidáme lučinu, hořčici a dochutíme solí a pepřem. vše promícháme a servírujeme na celozrnný chléb. Ozdobíme zeleninou.

 

Lesní mix

Dáme ohřívat mléko, přidáme ovesné vločky a zhruba 5 minut micháme, dokud nejsou vločky měkké a směs nezhoustne. Do mixéru dáme 1 šálek ovoce a rozmixujeme, rozmixované ovoce nalejeme na vločky, posypeme zbývajícím ovocem a přidáme pistácie.

 

Vanilkový chia pudink

Do mléka vsypeme chia semínka, přidáme med, vanilku a zamícháme. Směs necháme odstát na 15 minut, následně znovu zamícháme a necháme přes noc v lednici. Před servírováním posypeme ovocem.

 

Banánové palačinky

Banán rozmačkáme vidličkou, přidáme vejce, med a osolíme špetkou soli. Celou směs pořádně promícháme a smažíme na olivovém oleji.

Špenátová omeletka

Nakrájíme šunku na kostičky a trochu ji osmahneme, přidáme vejce, špenát, rajčata a dochutíme solí a pepřem. Omeletku opečeme a podáváme s celozrnným pečivem.

Ing. Kateřina Škrlová

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

 

 

 

Další články

Zdravě v kuchyni
Cukroví trochu jinak aneb zkus si něco upéct s naši trenérkou Mončou
Cukroví trochu jinak aneb zkus si něco upéct s naši trenérkou Mončou
Období vánočních svátků nejvíce z celého roku svádí k mlsání. Aby taky ne, všude na nás koukají dobroty v podobě voňavých trdelníků, perníčků, nejrůznějšího cukroví… Zkuste cukroví trochu jinak - ve zdravějších variantách, které si pro vás připravila naše trenérka Monča.
Čtěte více
Zdravě v kuchyni
5 zajímavých receptů s ořechovým máslem Trinutka
5 zajímavých receptů s ořechovým máslem Trinutka
Ořechové máslo, dobrota, kterou na lžičce milujeme snad všichni. Ale věděli jste, že ořechové máslo může fungovat taky jako skvělé ochucovadlo? A že se vyrábějí také slaná másla?
Čtěte více
Nahoru