Blog Online Fitness

Jak se Denise Navrátilové cvičí s Online Fitness a jejich 5 oblíbených cviků na zadeček
Fitness

Jak se Denise Navrátilové cvičí s Online Fitness a jejich 5 oblíbených cviků na zadeček

28.04.2017
Vždy nás potěší, když se nám trochu rozepíšete o cvičení s námi. A přesně to udělala i Denisa Navrátilová. Deniska je velice vytížená slečna, která dokázala skloubit pracovní, studijní i osobní život se zdravým životním stylem a také se cvičením. Pojďme se podívat na 5 cviků, které nám doporučuje pro krásné pozadí.

Online Fitness

Jak vše skloubit?

Denisa je slečna, která svůj volný čas dělí mezi studium na právnické fakultě v Brně, práci se zaměřením na práva, a osobní život. Dále se věnuje blogování a svým koníčkům, mezi které patří například móda, design a samozřejmě sport. Sama přiznává, že skloubit vše dohromady není vůbec snadné, ale není to ani nemožné. Denda si svůj čas pečlivě plánuje, aby pokryla své hlavní priority, ke kterým patří studium a práce, jakmile má vše splněno, tak se věnuje sportu a svým koníčkům.

Ano, Deniska sportuje i v 6 ráno, dávno předtím, než většina z nás začne vůbec fungovat. Snaží se sportovat, co nejvíce venku, aby byla na čerstvém vzduchu a právě ve dnech, kdy počasí zrovna nepřeje, tak velice ocení cvičení s Online Fitness.

 

Deniska nám i zaslala několik domácích videí, jak maká s trenéry z Online Fitness.

 

 

 

Cviky na zadeček

Denda si myslí, že pěkný zadek je vizitkou každé ženy, a proto na tom svém pravidelně maká.

Podělila se s námi i o své oblíbené cviky, které pravidelně využívá pro kulatější pozadí. A my pro Vás máme z těchto cviků celý trénink!

 

Výskok na bednu

Postavíme se před pevnou bednu, a s výdechem na ní vyskočíme. Pokud je pro nás výskok složitý, tak pouze na bednu vystoupíme jednou nohou a následně druhou.

 

 

Výpady

Postavíme se rovně, dáme ruce v bok a nádechem uděláme velký krok dopředu. Dáváme si pozor, aby nešlo koleno před špičku. S výdechem se vracíme zpět do pozice ve stoje.

 

 

Dřepy

Postavíme se rovně, a s nádechem uděláme dřep. Snažíme se mít stále rovná záda, a opět si dáváme pozor, aby nešlo koleno před špičku. S výdechem se vracíme do výchozí polohy.

 

 

Boční výpady

Postavíme se rovně, dáme ruce v bok a s nádechem uděláme velký krok do strany. Při pohybu do strany pokrčíme koleno a snažíme se jít se zadečkem, co nejníže. S výdechem se vracíme do původní pozice.

 

 

Most na jedné noze

Lehneme si na zem, pokrčíme nohy a zvedneme zadeček kousek nad zem, současně zvedneme ze země i jednu nohu a snažíme se vyzvednout zadeček, co nejvýše na jedné noze. V horní poloze chvíli vydržíme a pomalu zadeček pokládáme zpět k zemi. Při pohybu nahoru vydechujeme a při pohybu dolů se nadechujeme.

 

 

Jak často?

Cviky provádíme ve 4 kolech po 20 opakování na každou nohu. Dbáme na správné provedení cviků a nezapomínáme na správný pitný režim.

 

My z Online Fitness přejeme Denisce mnoho úspěchu v jejím zdravém životním stylu. A pokud se chcete podívat na to, jak vše Denisa zvládá, tak nezapomeňte navštívit její facebook (dendadnb) nebo instagram (dendadnb).

 

 

 

Ing. Kateřina Škrlová

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru