Blog Online Fitness

Kvílela jsem, nadávala a bušila pěstí do podlahy, že už nemůžu, ale… DALA JSEM TO!
Fitness

Kvílela jsem, nadávala a bušila pěstí do podlahy, že už nemůžu, ale… DALA JSEM TO!

29.03.2017
Po porodu jsem měla jako téměř každá maminka nějaké ty kila navíc a brzy jsem z nich byla opravdu nešťastná, jelikož ne a ne shodit, spíše naopak. Na dojíždění do fitness center jsem neměla čas ani energii a platit si osobního trenéra bylo pro mě finančně nepřijatelné. Naštěstí jsem našla řešení.

Online Fitness

 

Takto začíná jedna z recenzí na projekt Online Fitness, který se zabývá cvičením v domácím prostředí s pomůcky, které má každý běžný smrtelník doma. Lekce jsou vedeny špičkovými trenéry, kteří detailně vysvětlí každé provedení cviků. Cvičení touto formou se stává návykové, protože si každý vybere lekci, která ho bude bavit. Reakce našich spokojených cvičenek, mluví za vše:

 

          

Michaela Tučková napsal(a) recenzi na Online Fitness (5 ★):

Pro mě nejlepší varianta cvičení, jakou jsem poznala. Když jsem ze zdravotních důvodů musela skončit s pravidelným běháním, hledala jsem nějakou vhodnou alternativu, která by mě alespoň trochu bavila. Tohle je to nejlepší, co mi fcb přinesl :-). Nyní, po 6-ti týdnech pravidelného cvičení se dostavují první výsledky a mě to baví čím dál víc. Velikou zásluhu na tom však má Markéta Stoklasová, které tímto patří můj obrovský dík. Právě díky její perfektní schopnosti cviky detailně popsat, jsem konečně (po několika předchozích pokusech ve fitness centrech) začala cvičit správně a efektivně. Doposud jsem se necítila tak fajn, jako nyní, takže díky za vás celý týme!!!

 

 

Alexandra Skalická napsal(a) recenzi na Online Fitness (5 ★):

5 hvězdiček je málo  :-) mít více, přidala bych.. Ve fitness jsem sice začátečník, přesto jsem vyzkoušela již několik různých center a Online fitness nabízí nejlepší cvičení, jaké jsem kdy vyzkoušela... Líbí se mi zejména variabilita, mohu si zacvičit každý den něco jiného, na co mám zrovna náladu... Všichni trenéři jsou naprosto výborní, nejvíce však musím vyzdvihnout Markétu Stokláskovou, její lekce cvičím nejraději.. Je vidět, že paní je velmi vzdělaná v oboru a díky její důkladné instruktáži konečně všechny cviky cvičím správně a hlavně bezbolestně. Teda svaly pak bolí jako čert  :-) ale záda, kolena a jiné klouby, které jsem dříve hodně namáhala cítí nesmírnou úlevu  :-) Cenu ani nemá smysl komentovat, cvičení je za zlomek ceny, než zaplatíte kdekoliv jinde a jsem přesvědčená, že si to může dovolit opravdu každý, stačí jen chtít se sebou něco dělat....

 

 

Veronika Horňáková napsal(a) recenzi na Online Fitness (5 ★):

První lekce za mnou a je to NAPROSTO SKVĚLÉ!! Super cviky, mnohem vetší zábava, než cvičit sama doma a hlavně skvělá motivace od trenérky! :) A samozřejmě nejvíc super věc je, že si můžu zacvičit přesně podle toho, jak mi vychází přes den čas a nemusím se nervačit, že nestíhám doběhnout na cvičeni do fitka....už se moc těším na další lekci!! :)

 

 

Lucie Balážová napsal(a) recenzi na Online Fitness (5 ★):

Mohu jenom doporučit! Náhodou jsem na Online Fitness narazila na facebooku a hned se zaregistrovala. Od té doby cvičím téměř každý den a jsem velmi spokojená jak s výběrem lekcí, tak s lektory. Opravdu mě cvičení touhle formou baví a je snad jediné, u kterého jsem vydržela  :-).

 

 

Jana Doskočilová napsal(a) recenzi na Online Fitness (5 ★):

Cvičení s Online Fitness je ta nejlepší věc, co mě mohla potkat! Už žádné další utrácení peněz za posilku.. Snažím se cvičit pravidelně 3-4x týdně, už jsem zkusila většinu lektorů a všichni jsou skvělí:) Díky za Vás!

 

 Váš tým Online Fitness

online fitness

 

 

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru