Blog Online Fitness

Letní těstovinový oběd, který Tě neunaví
Zdravě v kuchyni

Letní těstovinový oběd, který Tě neunaví

15.06.2017
V horkých letních dnech se nikomu z nás nechce vařit složitá jídla a už vůbec nemáme chuť na těžkou a vydatnou kuchyni. A právě proto Vám přinášíme skvělý letní recept, který zabere minimum času a budeme se po něm cítit svěží a vitální.

Online Fitness

 

Sluníčko, voda a odpočinek, tím je léto pověstné a my bychom si měli užívat každý slunečný den. Být venku, hrát si s dětma nebo jen tak lenošit někde v přírodě. Rozhodně bychom neměli stát dlouho u plotny a vyvařovat, ať už sami sobě nebo celé rodině. Snadných a lehkých jídel na trávení není nikdy dost, a proto Vám přinášíme další skvělý a zdravý recept na chutné těstoviny, který zabere maximálně 20 minut.

 

200 g farfalle těstovin (mašličky)

1 šálek sýru feta

1 šálek nakrájených cherry rajčátek

3 šálky řeřichy, lze nahradit i špenátem

¼ lžičky pepře

Sůl

 

Uvaříme těstoviny podle návodu v osolené vodě, řídíme se pokyny na obalu. Ve velké míse smícháme řeřichu a fetu. Těsně před uvařením těstovin, nabereme ¼ šálku vroucí vody a nalejeme ji do mísy s řeřichou, důkladně promícháme, přidáme rajčátka a opepříme. Slijeme těstoviny, přidáme je do salátu, promícháme a servírujeme.

 

 

 

Ing. Kateřina Škrlová

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

 

Další články

Zdravě v kuchyni
Cukroví trochu jinak aneb zkus si něco upéct s naši trenérkou Mončou
Cukroví trochu jinak aneb zkus si něco upéct s naši trenérkou Mončou
Období vánočních svátků nejvíce z celého roku svádí k mlsání. Aby taky ne, všude na nás koukají dobroty v podobě voňavých trdelníků, perníčků, nejrůznějšího cukroví… Zkuste cukroví trochu jinak - ve zdravějších variantách, které si pro vás připravila naše trenérka Monča.
Čtěte více
Zdravě v kuchyni
5 zajímavých receptů s ořechovým máslem Trinutka
5 zajímavých receptů s ořechovým máslem Trinutka
Ořechové máslo, dobrota, kterou na lžičce milujeme snad všichni. Ale věděli jste, že ořechové máslo může fungovat taky jako skvělé ochucovadlo? A že se vyrábějí také slaná másla?
Čtěte více
Nahoru