Blog Online Fitness

ONFIT START & RESTART: 5-Týdenní program pro začátečníky začíná už 4. října
Fitness

ONFIT START & RESTART: 5-Týdenní program pro začátečníky začíná už 4. října

14.09.2021
V pondělí 4. října startuje program ONFIT START & RESTART, který je určen pro ty, kteří se cvičením začínají nebo se k pravidelnému pohybu chtějí po pauze vrátit.

Po dobu 5 týdnů s námi můžeš pravidelně cvičit, zjistit spoustu zajímavých věcí o zdravé výživě, účastnit se fitness výzev a soutěžit o perfektní ceny, které do programu věnovali naši partneři. Program bude probíhat v soukromé Facebookové skupině: ONFIT START & RESTART.

 

▪️V úvodních dvou týdnech vás čekají lekce s nižší intenzitou, během kterých si vaše tělo bude zvykat na pravidelné cvičení, naše nejzkušenější trenérky vás provedou správným provedením cviků a zaměříme se také na správné protažení po cvičení, flexibilitu a zdravé cvičení

▪️Po rozjedu v prvních dvou týdnech přibude v názvu většiny lekcí ikonka➕ a v tu chvíli se naše trenérky promění z hodných, mírných a vysvětlujících na přísné, intenzivní a motivujícÍ. To ale neznamená, že byste si v prvních dvou týdnech pořádně nemákly, i ty budou nabité pohybem. Kdo už náš program absolvoval ví, že ty "začátečníky" dáváme do názvu hlavně proto, abyste se nebály, že to nezvládnete ????. Nakonec jste nadšené hlavně z toho, že jste si daly pořádně do těla, zlepšily náladu a udělaly něco pro své tělo a zdraví.

 

 

▪️ Jedna z nejlepších nutričních kouček u nás - Týna Skalická (IG: @tojidlo), která vám předá řadu cenných rad a tipů a naučí vás správně přistupovat k výživě tak, abyste si jídlo užívaly, váš přístup k němu byl zdravý a podporoval vaše cíle

 

 

▪️ Čekají vás: Fitness výzvy o super fitness ceny od partnerů programu (brzy zveřejníme)

▪️ Jako vždy během ONFIT programů, mají i tentokrát členové skupiny možnost aktivovat si superzvýhodněné členství: neomezený přístup ke všem lekcím na 60 dní za 290 Kč.
- Členství je nastavené jako opakované, zvýhodněná cena pro vás platí napořád
- Pokud vám ale cvičení s námi vyhovovat nebude, členství jednoduše zrušíte jedním kliknutím ve svém profilu na www.onlinefitness.cz
- A teď to hlavní! Tohle akční členství nenajdete v běžném ceníku na webu, odkaz na něj zveřeňujeme jen tady ve skupině, a tady je: https://www.onlinefitness.cz/start
- Členství je záměrně nastaveno jako 60 denní, díky tomu si jej můžete klidně aktivovat hned a pomalu se na Online Fitness rozkoukat a vyzkoušet před startem programu pár lekcí.

 

 

▪️Pokud již máte aktivní členství na Online Fitness, nic dalšího kromě podložky na cvičení potřebovat nebudete

 

 

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru