Blog Online Fitness

ONFIT30: Intenzivní měsíční program do plavek startuje už 13. května
Životní styl

ONFIT30: Intenzivní měsíční program do plavek startuje už 13. května

07.05.2019
Myslíte si, že do plavkové sezóny už zbývá málo času na zásadnější změnu postavy? Není to pravdu! V intenzivním měsíčním programu ONFIT30 si opravdu máknete, ale výsledky půjdou vidět a budou stát za to. A kromě cvičení se s nutriční koučkou Týnu Skalickou pořádně zaměříme taky na stravu.

 

 

Jak to bude v ONFIT30 probíhat a co budete potřebovat?

 

Vašim prvním úkolem je přidat se do Facebookové skupiny ONFIT30, ve které vás budeme zásobovat všemi důležitými informacemi.

 

Ve výše uvedené skupině budou připraveny dva tréninkové plány: MEDIUM a HARD

 

MEDIUM je určeno pro začátečníky a mírně pokročilé a nejčastěji se budete potkávat s Markétou Stoklasovou na jejich lekcích lekci "DO PLAVEK”.

 

 

HARD by měli volit pokročilejší z vás, třeba pro ty, kteří absolvovali dřívější proměnu ONFIT12. Lekce SILOVÉ KARDIO budou pod vedením Zuzky Hajdukové velmi intenzivní.

 

 

▪ Nutriční koučka Týna Skalická vás během programu naučí jak správně a zdravě přistupovat ke stravě, tak abyste se nemuseli omezovat, jedli vyváženě, plnili si své cíle a aby to celé bylo dlouhodobě udržitelné. Na její práci se můžete kouknout tady: https://www.instagram.com/tojidlo/.

 

 

 

 

Co budete potřebovat:

▪ Podložku na cvičení, občas se bude hodit některá ze základních pomůcek (jednoručky, švihadlo), ale ty jdou vždy nahradit něčím, co doma najdete (láhve s vodou, těžší kniha).

 

▪ Aktivní členství na www.onlinefitness.cz:

Připravili jsme pro vás ve skupině speciální akční členství na 60 dní, Nenajdete jej v našem běžném ceníku a odkaz koupi je pouze ve skupině ONFIT30. Jeho platnost je záměrně delší, program ONFIT30 potrvá od 13. května do 10. června, ale my věříme, že se vám cvičení zalíbí a budete s námi makat dále... minimálně do období letních dovolených. Členství je nastaveno jako opakované, zvýhodněná cena vám bude platit do doby zrušení. Zrušit členství můžete kdykoliv jedním kliknutím ve svém profilu.

 

Zvolit můžete také jakékoliv jiné členství z našeho ceníku: www.onlinefitness.cz/cenik/ a pokud už členství aktivní máte, stačí vám pouze vstup do zmíněné skupiny 

 

A že to pod naším vedením opravdu funguje a centimetry společně s kilogramy mizí i bez přísných diet, dokazují výsledky z nedávno dokončené Online proměny ONFIT12, která probíhala od poloviny ledna, a stovky žen na sobě během proměny poctivě makaly na našich lekcích, absolvovaly výzvy a dodržovaly základní principy zdravé výživy.

 

 

 

 

Tým Online Fitness


 

Další články

Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Nahoru