Blog Online Fitness

Trénink pro pevný zadek a štíhlá stehna
Fitness

Trénink pro pevný zadek a štíhlá stehna

17.09.2017
Každá z nás chce mít pěkný sexy zadek a štíhlá stehna, ale jak na to? No přeci těmi správnými cviky, které zadek nadzvednou, zakulatí a zredukují celulitidu. A přesně takový trénink si pro nás připravila naše skvělá trenérka Silva.

Online Fitness

Trénink

Pro pevný zadek a štíhlá stehna opakujeme trénink 2x týdně. Přesné provedení cviků nám ukazuje na videu Silva, a pokud bychom chtěli ještě více informací, tak se podívejme níže na detailní popis cviků.

 

 

 

Dřep s rozmachem

Postavíme se rovně, rozkročíme doširoka nohy a natáhneme ruce nad hlavu. Zatneme zadeček i bříško. S nádechem jdeme do širokého dřepu a zároveň dáváme napnuté ruce mezi kolena. Dbáme na to, abychom se neprohýbali v zádech, a aby nám nešlo koleno před špičku. Kolena jsou pevná a snažíme se je tlačit od sebe, aby se nijak netřepala. S výdechem se opět postavíme a napnuté ruce přesuneme nad hlavu. Pokud bychom chtěli posílit ruce ještě více, tak si vezmeme do rukou činky nebo láhve s vodou.

 

Dřep a přítah

Postavíme se rovně, rozkročíme doširoka nohy, ruce dáma za hlavu a uděláme dřep na široko. Chvíli vydržíme ve dřepu, postavíme se a zároveň přitáhneme koleno k loktu. Při pohybu dolů se nadechujeme a při pohybu nahoru vydechujeme.

 

 

Dřep s výskokem

Postavíme se rovně do stoje rozkročného a s nádechem jdeme do dřepu, následně s výdechem vyskočíme opět do stoje. Pohyb opakujeme v rychlém tempu.

 

 

Výpady ve dřepu

Zaujmeme pozici v širokém dřepu a s nádechem uděláme výpad dozadu, snažíme se držet přední nohu stále rovně. S výdechem přitáhneme nohu zpět do širokého dřepu. Opakujeme na druhou nohu.

 

 

 

Ing. Kateřina Škrlová

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

 

 

 

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru