Blog Online Fitness

Typy lidí v posilovně aneb čemu se vyhnete cvičením doma
Fitness

Typy lidí v posilovně aneb čemu se vyhnete cvičením doma

05.01.2016
Nový rok přišel a s ním i nová předsevzetí o tom, jak budeme hubnout. Upravíme stravu a většina z nás se rozhodne navštívit posilovnu. Je leden, tudíž jsou posilovny plné nových lidí, různých lidí, kteří mají svoje zajímavé zvyky a na které hledíme jako tele na vrata. S nepochopením. Jaké typy tam teda potkáme?

online fitness

Vymlouvač

Vše je důvod proč nejít. Je zima, je horko, je mokro. Špatné tenisky, špatný vzduch fitka, špatná konstelace hvězd. Prostě člověk, který si najde vždy nějaký důvod, proč do fitka nejít a když už se tam náhodou dostane, stává se z něho kecač, který se snaží vybavovat s každým, kdo se namane. Jeho heslo zní: HLAVNĚ NECVIČIT, životu nebezpečné.

Čumil

Člověk, který cvičí tak důsledně, že je ve fitku i 4 hodiny. Samozřejmě, že celý tento čas necvičí tělo, ale posiluje oči. Kouká, co je kde nového, kde je jaký sexy zadeček, a když už není v okolí pěkná baba, tak aspoň okukuje ostatní při cvičení. Jeho heslo: Šmírování je taky koníček.

Vodník

Miluje vodu! Je v posilovně i s převlečením 5 minut a už je mokrý od hlavy až k patě. Že by tak dřel a tolik se potil? Ne, ne, jen se rád polívá vodou, vždyť pít se musí. My pijeme 2-3 litry denně, on pije 10 litrů za hodinu. Jeho heslo: Pitný režim kámo.

Barbína

Já jsem Barbína, co se barví na blond, jsem saméj plastik a připravená na styk. Písnička? Bohužel ve fitku realita. Tento druh ženy si musí přepudrovat nos, než vyrazí ze šatny do posilovny. Dokonalý make-up, dokonalé vlasy, dokonalé hadry a nenechá si to zničit. Většinou jí potkáme na chodícím pásu, anebo jak krouží po posilovně, hlavně se nezpotit! Její heslo: Zrcátko vždy ve sportovní kabelce!

Rychlík

Jedem, jedem, jedem. Lítá ze stroje na stroj, nevydrží na něm ani minutu. Snaží se odcvičit, jak nejrychleji to jde. Že by dávka kofeinu přímo do žíly? Často ho najdeme, jak přešlapuje u stroje, kde zrovna někdo cvičí a pohledem cvičícímu vzkazuje: Makej! Jeho heslo zní: Není čas, ztrácet čas.

online fitness

Operátor

Provede jedno opakování a hned to musí všem sdělit na facebooku. Neustále kouká do telefonu, píše, volá a furt jen cinká. Vždyť má výhodný tarif, tak co by ho nevyužil? Samozřejmě je potřeba vše zdokumentovat, takže musí udělat desítky fotek sebe, ostatních a nakonec hodit nějaké videjko, jak dneska dřel. Jeho heslo: Zásuvka s nabíječkou vždy na blízku.

Potař

Cvičí usilovně a dost se u toho potí. Bohužel vynálezy moderní doby – ručník a dezinfekce, ještě nezná. Kam si sedne, tam je mokro. Však ono to uschne, a když potřebujeme zrovna onen mokrý stroj, tak si to přece sami vydrhneme.  Není nic lepšího, než mít na sobě cizí pot. Jeho heslo: Čím víc mokro, tím lepší výkon.

Shromažďovač

Když cvičí, potřebuje desítky činek, pět balónů a nejméně osm kettlebellů. Vždyť se vším cvičí, tak to musí mít u sebe. Většinou u tohoto typu najdeme zástupy jiných lidí, kteří čekají na vybavení fitka, aby mohli odcvičit svůj trénink. Jeho heslo: Jsem křeček a co jako?

 

Tyhle typy a mnoho jiných potkáte snad v každém fitku, takže cvičit doma s www.onlinefitness.cz je výhoda za milion.

Ing. Kateřina Škrlová
Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

online fitness

Další články

Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Nahoru