Blog Online Fitness

Zázračný nápoj, který spaluje tuk v oblasti břicha
Zdravě v kuchyni

Zázračný nápoj, který spaluje tuk v oblasti břicha

10.08.2017
V televizi vídáme mnoho reklam na zázračné nápoje nebo pilulky na hubnutí. Takže slogany typu: „Zhubni 15 kilogramů za týden!“ známe asi všichni. Tyto reklamy jsou samozřejmě holý nesmysl, ale co když existuje něco, co opravdu funguje? My známe nápoj, který opravdu napomáhá spalování

Online Fitness

 

Snad nám všem je jasné, že ani pomocí tohoto nápoje neshodíme 15 kilo za týden, to bohužel nejde. Přes noc jsme nepřibrali, tak jen těžko přes noc vše shodíme. Ale tímto nápojem nastartujeme metabolismus, dodáme tělu mnoho antioxidantů, vitamínů, minerálů a trochu zvýšíme svou tělesnou teplotu. Kombinace všech těchto faktorů může mít pouze jeden výsledek = HUBNUTÍ!

 

Ingredience

1 celý ananas

1 lžíce skořice

1 citrón bez slupky

10 centimetrů oloupaného zázvoru

1 litr vody

 

Postup

Ananas zbavíme slupky a nakrájíme na malé kousky, které vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Vodu přivedeme k varu, promícháme a přidáme skořici, zázvor i citrón a opět promícháme. Necháme 10 minut mírně probublávat. Poté odlejeme do džbánu vodu přes cedník a zbylý ananas, citrón a zázvor rozmixujeme ručním mixérem. Rozmixovanou směs přidáme zpět k vodě a dobře promícháme. Hotovo!

 

Půl sklenice (cca 150ml) tohoto nápoje pijeme vždy před a po jídle. Samozřejmě nám neuškodí ani větší množství, ale poté je nutné nápoj připravovat častěji.

 

A jaké jsou výhody tohoto nápoje?

- rychlejší hubnutí

- dodává energii, vitamíny a minerály

- podporuje imunitní systém

- pročišťuje trávicí trakt

- snižuje stres

- napomáhá trávení

 

Na zdraví :)

 

 

Ing. Kateřina Škrlová

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

 

 

 

 

 

Další články

Zdravě v kuchyni
Cukroví trochu jinak aneb zkus si něco upéct s naši trenérkou Mončou
Cukroví trochu jinak aneb zkus si něco upéct s naši trenérkou Mončou
Období vánočních svátků nejvíce z celého roku svádí k mlsání. Aby taky ne, všude na nás koukají dobroty v podobě voňavých trdelníků, perníčků, nejrůznějšího cukroví… Zkuste cukroví trochu jinak - ve zdravějších variantách, které si pro vás připravila naše trenérka Monča.
Čtěte více
Zdravě v kuchyni
5 zajímavých receptů s ořechovým máslem Trinutka
5 zajímavých receptů s ořechovým máslem Trinutka
Ořechové máslo, dobrota, kterou na lžičce milujeme snad všichni. Ale věděli jste, že ořechové máslo může fungovat taky jako skvělé ochucovadlo? A že se vyrábějí také slaná másla?
Čtěte více
Nahoru