Blog Online Fitness

Ženy, které to dokázaly – Jessica Gilmartin
Fitness

Ženy, které to dokázaly – Jessica Gilmartin

24.03.2016
Jessica Gilmartin je další ženou, která dokázala zhubnout. Podívejme se na její příběh, abychom se mohli její proměnou inspirovat a dosáhli stejného úspěchu.

Online Fitness

Svou hubnoucí cestu započala rok a půl po porodu své dcera a při váze 122 kilogramů. Jessica byla svobodnou matkou, která neměla moc financí nazbyt a byla sama na svou dcerku. Při své maximální váze začala pociťovat zdravotní problémy, jako problémy s dýcháním, bolest kloubů a velké riziko vzniku cukrovky. Jessica věděla, že musí zhubnout, jinak nebude schopna si plnit sny a hlavně být vzorem pro svou dceru.

 

       

 

Její první krok bylo udělání fotografií při své maximální váze. Když Jessica viděla na fotografii, jak vypadá, tak propukla v pláč a uvědomila si, jak moc nenávidí své tělo. Věděla, že musí konečně začít! Začala pravidelně běhat a chodit na vedené lekce kruhového tréninku, kde se snažila schovávat vždy někde vzadu, aby mohla nepozorovaně odejít, při nevolnosti. První dva měsíce odcházela z lekcí pokaždé, ale vždy vydržela o pár minut déle, až nakonec celou lekci dokončila. Po této lekci se jí dostalo velké pochvaly od trenéra, který lekce vedl.


Online Fitness 

Jessica se začala se také pravidelně a zdravě stravovat. Do svého jídelníčku přidala velké množství zeleniny, ovoce a masa. První tři měsíce šla její váha pravidelně dolů, ale pak její hubnutí začalo stávkovat. Propadala panice a chtěla celé své hubnutí hodit za hlavu, avšak její známý z vedených lekcí jí řekl, že její dcerka začne brzo běhat a ona jí bude muset stačit. To Jessicu motivovalo, aby v hubnutí pokračovala.

 

 

Jessica hubnula necelé dva roky, až se dostala ze 122 kilogramů na váhu 58 kilogramů. Poslední roky se zaměřila na posilování svalové hmoty. S každým tréninkem vypadala lépe a lépe, až si řekla, že si vyzkouší amatérskou kulturistickou soutěž. Věděla, že nemá šanci na úspěch, jelikož jí zůstalo mnoho strií a v dolní polovině těla i vytahanější kůže. Soutěž sice nevyhrála, sklidila velký obdiv a hlavně se stala motivací pro mnoho žen, které mají problémy s váhou.

 

 

Chcete také projít podobnou proměnou? Nemusíte na ní být sami! My Vám s ní pomůžeme!

 

Ing. Kateřina Škrlová
Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

Online Fitness

 

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru