Blog Online Fitness

ONFIT Start: 5-týdenní program pro začátečníky
Životní styl

ONFIT Start: 5-týdenní program pro začátečníky

02.09.2019
Nevíš jak začít s pravidelným cvičením? Nemáš jasno v tom, jak by měl vypadat tvůj jídelníček? Nevíš jak si udržet motivaci a odhodlání k dodržení zdravějšího životního stylu? Přidej se k programu ONFIT START, který tě provede úplnými začátky!

 

ONFIT START: 5-týdenní program pro začátečníky spustíme 16. září! Jeho srdcem se stane facebooková skupina ONFIT START. Samotným cvičením tě na Online Fitness  provedou superzkušené trenérky Markéta Stoklasová a Lucie Svačinová, které s tebou budou makat na zcela nových lekcích věnovaným začátečníkům.

 

Nová lekce Začátečníci Spalovačka bude zaměřena převážně na spalování a zlepšení fyzické kondice, budeme se pohybovat ve vyšších tepových frekvencích a našim cílem bude maximum spálených kalorií. Trenérky mají připraveny série kardio cviků pro začátečníky, u kterých podrobně vysvětlí techniku pohybu a správného dýchání. U lekce Začátečníci Posilovačka se trenérky zaměří na tvarování a zpevňování problémových partií jako je zadeček, stehna, bříško, poprsí a paže. Kombinace posilování a kardio aktivit je nejlepší cestou ke změně postavy.

 

  

 

Kromě samotných lekcí, které absolvujete na Online Fitness,  bude vše ostatní probíhat ve výše zmíněné FB skupině ONFIT START, čeká vás výživové poradenství od skvělé nutriční koučky Týny Skalické, která je zakladatelkou inspirujícího instagramového projektu @tojidlo a pod jejimž vedením na sobě pracovaly stovky žen v uplnulých programech. Týna vám ukáže správný přístup k jídlu, naučí vás jak dosáhnout stravovací rovnováhy a hlavně ti představí způsoby, kterými lze udržet dlouhodobé zdravé stravovací návyky.

 

Připravená je také obrovská dávka vzájemné motivace, fitness výzvy, které si rozhodně užijete, týdenní cvičební plány, podle kterých budeme makat, ukázky jídelníčků, fit tipy a soutěže o zajímavé ceny. Všechny tyto aktivity by vám měly pomoci zvládnout celý program a současně vás naučít základní principy v oblasti cvičení a zdravého stravování.

 

A aby pro vás byl úplný začátek ještě příjemnější, připravili jsme pro vás 60-denní akční členství za 290 Kč, které si můžeš zakoupit zde. Členství vám bude stačit k plnohodnotnému absolvování programu! Jeho délka je nastavena na 60 dní, tak aby jste měly prostor se na Online Fitness rozkoukat před startem programu a případně pokračovat ve cvičení i po něm:-). Členství je nastaveno jako opakované, pokud se vám cvičení zalíbí, můžete toto akční členství využívat dlouhodoběji.

 

 

Stále jsme vás nepřesvědčili, abyste se přidali k ONFIT START? Koukněte se na proměny naších "Onfiťaček" z minulých proměn a cvičebních programů.

 

  

 

 

 

Další články

Životní styl
Proč je občas tak těžké vstávat?
Proč je občas tak těžké vstávat?
Když každý den v roce vstanete o hodinu dříve, než jste zvyklí, získáte tím 365 hodin navíc = 15 dnů navíc. Spousta volného času, viďte? Vstát o hodinu dříve je však snazší teoreticky, než prakticky, a proto se podíváme, proč se vám tak těžko vstává a jak s ranním vstáváním lépe pracovat.
Čtěte více
Životní styl
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Sauna: Jak vám může pomoci zůstat zdraví
Také v zimě hledáte způsoby, jak se zahřát? Sauna je tím ideálním místem. Nenajdeme tam sice teplé moře, ale má řadu výhod. Milovníci saunování vědí, že střídání tepla a chladu pomáhá relaxovat, posilovat imunitu a zlepšovat sportovní výkonnost. Proč je sauna zdravá pro naše tělo se dozvíte v dnešním článku.
Čtěte více
Nahoru