Blog Online Fitness

Fitness program ONFIT 2.1 startuje 18.ledna!
Fitness

Fitness program ONFIT 2.1 startuje 18.ledna!

04.01.2021
Přidej se! Cvič ve svém obýváku pod vedením skvělých českých trenérek, makej během fitness výzev a uč se od nutriční koučky. Čeká tě 8-týdenní jízda za lepší postavou. ONFIT 2.1: 8-týdenní fitness a výživový program startuje 18.ledna!

 

▪ Čeká vás 8 týdnů plných cvičení. Celý program probíhá ve Facebookové skupině ONFIT2.1, ke které je potřeba se přidat a sledovat instrukce. Pod vedením trenérek z www.onlinefitness.cz připravujeme speciální lekce:

 

Fit Kardio s Markétou Stoklasovou (každý týden)
Zpevni & Tvaruj pod vedením Katky Křistkové a Denisy Dráb (každý týden)
Fyzio Core - zdravé posilování středu těla s naší trenérkou/fyzioterapeutkou Magdou Tomášovou (ob týden)
Flexibilita & Strečink - pod vedením jogínky Katky Polomské a Kristýny Stupkové (od týden)
Speciální lekce Be Active Be Slim kde vám trenérky předvedou to nejlepší ze svého vlastního domácího cvičení, se zaměřením na problémové partie (vždy o víkendu)

 

   

 

 

▪ Nutriční koučka Týna Skalická, autorka úspěšného projektu @tojidlo (Instagram: @tojidlo), se s vámi podívá na zoubek výživě a během programu vám předá řadu praktických rad a tipů jak zdravě, s chutí, bez velkých omezení a diet jíst a jak přistupovat k výživě se zdravým rozumem a s nadhledem.

 

 

▪ Každý týden si trochu zasoutěžíme o zajímavé ceny během FITNESS VÝZEV se ZPMV ČR, OLMY a Nutrendu.

 

▪ Na konci se můžete těšit na pevnější postavu, shozené kilogramy, méně naměřených centimetrů, určitě i nějaký ten sval navíc a hlavně řadu vědomostí, které vám pomohou nový stav udržet a ještě jej zlepšovat

 

▪ K plnohodnotnému absolvování celého programu budete potřebovat jen podložku na cvičení a aktivní členství na www.onlinefitness.cz. Pro členy skupiny je připraveno akční členství za zvýhodněnou cenu. Jedná se o "Čtvrtletní opakované členství za 389 Kč". Koupit jej můžete zde: https://www.onlinefitness.cz/onfit21

 

 

Pokud se rozhodnete ve cvičení s Online Fitness pokračovat i po skončení programu, členství se vám automaticky po 90 dnech za stejnou cenu samo prodlouží, pokud pokračovat nebudete, můžete jej kdykoliv zrušit jedním kliknutím ve svém profilu.

 

 

 

Další články

Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Nahoru