Blog Online Fitness

ONFIT START: 5-Týdenní program pro začátečníky začíná už 12. října
Fitness

ONFIT START: 5-Týdenní program pro začátečníky začíná už 12. října

05.10.2020
V pondělí 12. října startuje 2. ročník programu ONFIT START. Po dobu 5 týdnů s námi můžeš pravidelně cvičit, zjistit spoustu zajímavých věcí o zdravé výživě, účastnit se fitness výzev a soutěžit o perfektní ceny, které do programu věnovali naši partneři: Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra, Olma a Nutrend.

 

Celý program probíhá v uzavřené Facebookové skupině ONFIT Start: 5-týdenní program pro začátečníky, přidat se do ní můžeš kdykoliv až do startu programu. V rámci programu budou na www.onlinefitness.cz probíhat speciální lekce “Spalovačka pro začátečníky” a “Posilovačka pro začátečníky”, pod vedením našich superzkušených trenérek Markéty Stoklasové a Katky Křístkové.

 

  

 

Informace o stravě a správném přístupu k výživě bude připravovat jedna z nejvyhledávanějších nutričních kouček v Česku - Týna Skalická. Týna je autorkou projektu @tojidlo  (https://www.instagram.com/tojidlo/), který už možná řada z vás zná a těm co jej neznají, doporučujeme sledovat ho na Instagramu. Program ONFIT Start je určen především pro začátečníky a mírně pokročilé a taky pro ty, co si dali od cvičení delší pauzu a chtějí se znovu dostat do slušné formy.

 

 

Skupiny, ve kterých naše ONFIT programy probíhají, mají vždy úžasnou atmosféru, účastnice se navzájem motivují a podporují a díky tomu vidíme na konci spoustu zajímavých proměn a pro řadu z nich se stane pravidelný pohyb součástí života.

 

Naprosto dokonalé jsou v tomto ročníku ceny do fitness výzev, které budou součástí programu každý týden. Zatím vám neprozradíme všechny, ale jako ochutnávku vám můžeme říct, že OLMA obdaruje některé z vás Jogurty z jejich zdravé řady Florian Active na měsíc zdarma.

 

A aby pro vás byl úplný začátek ještě příjemnější, připravili jsme pro účastníky programu 60-denní akční členství za 290 Kč, které si můžeš zakoupit zde. Členství vám bude stačit k plnohodnotnému absolvování programu, nic dalšího nepotřebujete! Jeho délka je nastavena na 60 dní, tak abyste měly prostor se na Online Fitness rozkoukat před startem programu a případně pokračovat ve cvičení i po něm:-). Členství je nastaveno jako opakované, pokud se vám cvičení zalíbí, můžete toto akční členství využívat dlouhodoběji, pokud ve cvičení nebudete chtít pokračovat, zrušíte jej kdykoliv jednoduše ve svém profilu na Online Fitness.

 

 

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru