Blog Online Fitness

Pevnější zadek a stehna? S touto supersérií určitě ANO!
Fitness

Pevnější zadek a stehna? S touto supersérií určitě ANO!

17.01.2019
Supersérie jsou super účinné, jelikož při nich dokážeme totálně odpálit určitou partii. Dnes se zaměříme na posílení zadečku a stehen s tréninkem, který si připravila naše trenérka Silva.

 

Trénink

Každý cvik v supersérií odcvičíme po 30 opakování a ve 3 kolech. Nejdříve odcvičíme 3x30 jeden cvik, následně si dáme 60 sekund pauzu a přejdeme na další cvik. Celý trénink můžeme vidět na videu s naši skvělou trenérkou Silvou.

 

 

 

 

Cviky

Most

Lehneme si na zem, zpevníme střed těla a pomalu nadzvedneme zadeček tak, abychom dostali bříško do jedné roviny se stehny. V horní pozici na chvíli zastavíme a zatneme zadeček. Následně s nádechem pomalu pokládáme zadeček k zemi, ale zcela jej na zem nepoložíme.

 

 

K sobě – od sebe

Lehneme si na zem, zpevníme střed těla a pomalu nadzvedneme zadeček tak, abychom dostali bříško do jedné roviny se stehny. V horní pozici se zastavíme a dáváme kolena k sobě a od sebe. Pravidelně dýcháme.

 

 

Hydrant

Klekneme si na zem, zpevníme střed těla a s výdechem zvedneme levou nohu do strany. Nohu nenatahujeme a necháváme ji ohnutou v koleni. Pohyb provádíme pomalým tempem. Nejdříve provedeme 15 opakování na jednu nohu a následně na druhou.

 

 

Motýlek

Lehneme si na bok, zpevníme střed těla a pokrčíme nohy. S výdechem nohy nadzvedneme a pomalu zvedáme a pokládáme horní koleno. Nejdříve provedeme 15 opakování na jednu stranu a následně na druhou.

 

 

 

Ing. Kateřina Škrlová 

Redaktorka OnlineFitness.cz
online fitness

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru