Blog Online Fitness

ONFIT23: Trenérka za každými dveřmi
Fitness

ONFIT23: Trenérka za každými dveřmi

03.01.2023
Datum 16. ledna si poznačte do kalendářů! Je to den kdy vlítneme do vašich domovů a budeme na vás číhat se cvičením za každými dveřmi! Čeká vás 6 týdnů skvělého pohybu v programu ONFIT23.

 

Centrem 6 týdenního fitness programu ONFIT23 bude opět Facebooková skupina, kde už je teď na start programu připraveno téměř 4000 účastnic. Tvým prvním a hlavním úkolem je, se do skupiny ONFIT23 přidat. V ní se dozvíš jaké lekce je potřeba v daném týdnu odcvičit, jaké je zadání fitness výzvy a vše co potřebuješ o průběhu programu vědět. Samotné lekce, které budou součástí programu ONFIT23, pak najdeš v rozvrhu na našem webu www.onlinefitness.cz. Budou označeny malým logem ONFIT23, takže je určitě nepřehlédneš. Lekce budeme vysílat brzy ráno, tak aby se k nim dostaly i holky, které je potřebují odmakat před cestou do práce, ale záznam lekce bude dostupný až do půlnoci následujícího dne, takže nebudeš mít šanci se vymluvit na nedostatek času :slightly_smiling_face:

Co budeš potřebovat?

  1. Aktivní členství na www.onlinefitness.cz, pár akčních nabídek najdeš níže v článku :arrow_down:
  2. Podložku na cvičení
  3. Ideálně dva páry jednoruček, jedny se kterými zvládneš 10 - 15 cviků na ruce (odhadujeme, že ideální budou tak dvou nebo tříkilovky) a jedny, se kterými dáme zabrat zadku a stehnům (5 - 6 kg)

 

Jaké lekce a s kým tě čekají?

▪️Zbrusunová posilovací lekce s činkami pod vedením Denisy Dráb a Silvie Sher.
▪️Fit Kardio pod vedením nesmlouvavé Markéty Stoklasové
▪️Posilovačka s Terkou Slavíkovou a Katkou Polomskou
▪️Víkendová Zpevňovačka & Strečink v režii Kristýny Stupkové a Kristýny Trnavské

Každý týden bude zpestřený ještě Fitness výzvou, během které si zasoutěžíte o super fitness ceny. Lekce budou nastaveny tak, aby je zvládly i začátečnice, ale zároveň tak, aby si daly do těla i ty pokročilejší z vás.

 

    

 

Členství na Online Fitness

Program můžeš absolvovat s jakýmkoliv aktivním členstvím, pokud už nějaké aktivní máš, nic dalšího nepotřebuješ. Pro ty z vás, kteří aktuálně aktivní členství nemají máme tyhle 3  akční varianty:

  1. Čtvrtletní opakované členství za 389 Kč, nenajdeš ho v běžném ceníku, aktivovat jej můžeš pouze tady
  2. Úplní nováčci, kteří u nás ještě nikdy neměli aktivní členství si nás mohou vyzkoušet na 30 dní za 1 Kč. Členství za kačku aktivujete tady
  3. A pokud to s námi a se cvičením myslíte super vážně, v našem ceníku teď najdete slevu 25% na Roční členství

 

 

 

Další články

Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Nahoru