Blog Online Fitness

Program do plavek ONFIT30 startuje 16. května!

Program do plavek ONFIT30 startuje 16. května!

02.05.2022
V pondělí 16. května se společně vrhneme už do 4.ročníku ONFIT30: Intenzivní měsíční program do plavek. Z programu, které během roku pořádáme, je tento nejintenzivnější a buďte připraveni na to, že i tentokrát dostanete na lekcích pořádně zabrat.

 

Čekají na vás 4 týdny plné intenzivního pohybu, zaměřeného především na posilování a zpevňování celého těla, nevyhnete se ovšem ani kardiu.

Dohromady si odmakáte minimálně 16 lekcí a 4 fitness výzvy, ve kterých budete soutěit o ceny od naěich partnerů: OLMA, Nutrend Česko nebo D-SPORT.

Těšit se můžete na lekce, které už znáte z lednového programu ONFIT22, u jejich názvu přibylo znaménko +, které značí vyšší intenzitu.

FitKardio+ (45 minut) povedou Zuzka Danihelová a Markét Stoklasová

Posilovačka+ (45 minut) bude v režii Terky Slavíkové a Kateřiny Křístkové

Zpevni & Tvaruj+ (45 minut) si vezmou na starost Denisa Dráb se Silvií Sher

Zpevňovačka & Strečink+ (45 minut) připravují naše expertky na zdravé cvičení Magda Tomášová a Kristýna Stupková

 

   

 

Centrem celého programu bude Facebooková skupina, kde se dozvíte program na následující týden, zadání fitness výzvy, a současně vás v ní budeme motivovat a podporovat. Samotné lekce pro vás budou jako vždy připraveny na www.onlinefitness.cz

Jediné co potřebujete pro absolvování celého programu je podložka na cvičení a jakékoliv aktivní členství na www.onlinefitness.cz

 

Pokud ještě členství nemáte, tak zde jsou 2 akční nabídky: Speciální 60 denní akční členství pro členy ONFIT30 - neomezený přístup ke všem lekcím, díky delší platnosti můžete aktivovat hned a před startem programu už pár lekcí vyzkoušet. Koupíte zde.

Úplní nováčci (ještě nikdy jste neměli aktivní členství na Online Fitness) si mohou aktivovat členství na první měsíc na zkoušku za 1 Kč. Aktivovat lze jen zde

 

Nahoru