Blog Online Fitness

Fitness program ONFIT22 startuje 17. ledna!

Fitness program ONFIT22 startuje 17. ledna!

04.01.2022
Nový rok je vždy ve znamení změn a nejlepší změna, kterou můžeš udělat, je změna životního stylu. Přidej se k ONFIT22: 6 týdennímu fitness programu a změň svůj životní styl k lepšímu. Program probíhá pod taktovkou trenérek z Online Fitness, výživové poradenství ti poskytne nutriční koučka Týna Skalická a čeká tě spousta výzev a soutěží o fitness ceny. Startujeme už 17. ledna.

 

 

 

 

6 týdnů, které budou stát rozhodně za to!

Každý týden si mákneš na 4 lekcích pod vedením nej trenérek z Online Fitness. Zapotíš se na lekci Fit Kardio pod vedením Markéty Stoklasové a Zuzky Danihelové. Následovat bude posilování ženských partií během lekce PosilovačkaKatkou Křístkovou, Magdou Tomášovou a Terkou Slavíkovou.
Aby byla cvičební část programu opravdu efektivní, mákneš si ještě s Denčou Dráb, Silvií Sher a s Monikou Karch na lekci Zpevni & Tvaruj. O víkendu tě čeká mírný oddych s Kristýnou Stupkovou na lekci Zpevňovačka & Strečink, na které si důkladně protáhneš svaly a zlepšíš svou flexibilitu mírným posilováním.

 

    

   

 

Po celou dobu programu tě bude podporovat výživovým poradenstvím nutriční koučka Týna Skalická z projektu @tojidlo. A současně ti ukáže jak si vytvořit zdravý a dlouhodobě udržitelný vztah k jídlu. Týna si v letošním ročníku střihne i pár lekcí v roli trenérky.

 

 

Co je k programu potřeba?

K absolvování ONFIT22 nepotřebuješ téměř nic, bohatě ti postačí podložka na cvičení a aktivní členství na Online Fitness. Pokud u nás členství ještě nemáš, máme pro tebe připraveno akčníi čtvrtletní opakované členství za 389 Kč, které nenajdeš v běžném ceníku, jelikož je určeno pouze pro účastnice programu a aktivovat jej můžeš pouze zde

 

 

Členství je nastaveno jako opakované, protože věříme, že se ti cvičení s trenérkami z Online Fitness zalíbí a budeš pokračovat i po skončení programu, A proto se členství automaticky prodlouží po 90 dnech za stejnou cenu. Pokud bys s námi pokračovat nechtěla, tak členství můžeš jednoduše a kdykoliv zrušit jedním kliknutím ve svém profilu, k ničemu se nezavazuješ.

 

Jak program probíhá?

Informace k programu, příspěvky od Týny a výzvy najdeš ve Facebookové skupině ONFIT22: 6 týdenní fitness program. Samotmé speciální lekce vysíláme na našem webu www.onlinefitness.cz. Lekce budou v rozvrhu vždy brzy ráno, abys mohla cvičit i před prací. Lekce budou nadále dostupné ze záznamu až do půlnoci následujícího dne, takže se nemusíš bát, že bys přišla o cvičení například kvůli práci nebo jiným povinnostem.  Trenérky si lekce připravují tak, aby je zvládly i začátečníce, a zároveň si daly pořádně do těla i pokročilejší z vás. Ve FB skupině ONFIT22 jsou přítomny i naše trenérky, které ti rády zodpoví veškeré dotazy ohledně cvičení a zároveň tě budou motivovat, abys na sobě makala ještě více.

 

Každé úterý tě ve FB skupině čeká zajímavá fitness výzva, ve které můžeš soutěžit o super fitness ceny od našich partnerů.

Budeme se měřit, sledovat pokroky, počítat spálené kalorie, hodnotit změny fyzičky, ale především se budeme navzájem motivovat a inspirovat.

Těšíme se na vás, startujeme už 17. ledna.

Nahoru