Blog Online Fitness

Program do plavek ONFIT30 startuje 15. května!
Fitness

Program do plavek ONFIT30 startuje 15. května!

02.05.2023
V půlce května startuje náš nejnáročnější program ONFIT30: Intenzivní měsíční program do plavek. Těšit se můžete na intenzivní 30 minutové lekce s “nevinným” označením + , které v sobě ponese docela slušnou makačku se zaměřením na tvarování postavy.

 

Už nyní se můžete připojit do skupiny ONFIT30: Intenzivní měsíční program do plavek, ve které se postupně dozvíte další podrobnosti k průběhu programu.

Jaké lekce na vás čekají a co budete potřebovat?

Do programu ONFIT30 připravujeme 30 minutové lekce, na kterých si vystačíte s podložkou a ideálně dvěma páry jednoruček (stačit bude i jeden): Celkem na vás čeká 16 lekcí a 4 fitness výzvy pod vedením 8 trenérek z Online Fitness.

PowerFit
Denisa Dráb a Silvie Sher
Fit Kardio+
Tereza Slavíková a Markéta Stoklasová
Posilovačka+
Kateřina Křístková a Adriana Nepustilova
Zpevni & Tvaruj+
Anny Julinková a Kateřina Polomská

 

   

 

K absolvování programu ONFIT30 vám stačí jakékoliv aktivní členství na Online Fitness. Pokud ještě členství nemáte tak tady jsou 2 akční nabídky:
:ballot_box_with_check:Speciální 60-denní akční členství pro členy ONFIT30 - neomezený přístup ke všem lekcím, díky delší platnosti můžeš aktivovat hned a před startem programu už pár lekcí vyzkoušet. Koupíš tady.
:ballot_box_with_check: Úplní nováčci (ještě nikdy jste neměli aktivní členství na Online Fitness) si mohou aktivovat členství na první měsíc na zkoušku za 1 Kč. Aktivovat lze jen tady.

 

 

Další články

Fitness
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
ONFIT Start & Restart 2023: Fitness program, který tě přivede zpátky k pohybu
5 týdenní fitness program ONFIT Start & Restart začíná pod vedením trenérek z Online Fitness už 16.října a je určený hlavně pro ty z vás, kteří se k pravidelnému cvičení po čase vracejí nebo chtějí s pravidelným pohybem začít.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru